Siemens představuje HiPath 8000 V3.0

21. 3. 2007 21:12    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Siemens Enterprise Communications dodává technologii VoIP, která umí mnohem víc než jen jednoduchý přenos datových paketů. Nový výkonný IP komunikační systém HiPath 8000 V3.0 se bezproblémově integruje do IT struktury a aplikací. Kromě toho poskytuje nová verze HiPath 8000 velké množství nových funkcí, jako např. podporu pro ENUM a multibitové kódování pro zobrazení různých fontů na displeji telefonů. K tomu je třeba přidat lepší integraci komunikace do obchodních postupů, vyšší bezpečnost a optimální správu systému.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Tyto funkce mohou pomoci podnikům zvyšovat produktivitu a zlepšovat spolupráci zaměstnanců. Prokazatelně lze docílit snížení celkových nákladů na vlastnění a rychlejší návratnost investice.

HiPath 8000 jako jediný nativní SIP softswitch v oblasti podnikových sítí umožňuje masivní rozšiřitelnost od 300 až do 100 000 uživatelů na systém. V síti je počet uživatelů prakticky neomezený. HiPath 8000 byl navržen pro operátory a poskytuje tudíž odpovídající spolehlivost, zabezpečení proti výpadků, jakož i obnovení provozu bez přerušení. Používání otevřených rozhraní SIP, SIP Q, SOA (Service Oriented Architecture) a rozhraní internetových služeb umožňuje zjednodušení integrace do obchodních postupů.

Nejdůležitější funkce nového systému HiPath 8000 V3.0 zahrnují:
Uživatelé: Rozšířená komunikace s elegantní řadou SIP telefonů OpenStage od firmy Siemens, pro které je charakteristické inovační uživatelské rozhraní, bezdrátové Bluetooth rozhraní a snadná synchronizace dat s mobilními telefony.

Síťování: podpora ENUM (elektronické očíslování) pro umožnění komunikace propojených systémů ve všech doménách privátní a veřejné IP sítě, jakož i přenosnosti lokálního čísla pro poskytovatele služeb; rozšířený SIP Q pro zlepšení komunikace mezi systémy HiPath.

Aplikace: Rozšířená aplikační rozhraní pro podporu vynikajícího systému jednotné komunikace a zjišťování přítomnosti OpenScape, nové aplikace v koncových zařízeních OpenStage, právě uvedená na trh aplikace MobileConnect, rozšířené funkce kontaktního centra HiPath ProCenter, aplikace OEM a mnohem více.

Systém: Multibitové kódování pro jazyky Středního východu a asijské jazyky; dynamické licencování; softwarové vývojové sady pro jazyk popisu internetových služeb (WSDL).

Bezpečnost: Šifrování užitečné informace; TSL a SSL šifrování pro větší bezpečnost komunikace server-server a server-aplikace.

Správa: Vše je podporováno vysoce profesionální a integrovanou správou a operačním systémem.

„Základem při vývoji platformy HiPath 8000 je otevřený komunikační model na bázi standardů. Jsme přesvědčeni, že jen takto můžeme poskytnout našim zákazníkům nejvyšší uživatelský komfort a lepší efektivitu používání, jakož i nižší náklady a vyšší výnosnost“, řekl Thomas Zimmermann, COO, Siemens Enterprise Communications.

Tiskové zprávy

Diskuse