BELKIN - laptop@home

20. 3. 2007 18:22    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Belkin, známý přední dodavatel širokého sortimentu v oblasti propojování zařízení výpočetní techniky a spotřební elektroniky, představil 15. až 21. března na veletrhu CeBIT v Hanoveru svou novou produktovou kategorii laptop@home, která vznikla na základě výsledků výzkumu v USA a pěti evropských zemích jako důvtipné řešení pro pohodlnější práci s domácími notebooky. Moderní ergonomické produkty pomáhají domácím uživatelům notebooků pracovat na všech jejich oblíbených místech, kde to doposud nebylo dostatečně pohodlné – na pohovce, na zemi, v posteli či na kuchyňském stole.

BELKIN - laptop@home

SleeveTop
Jedinečná konstrukce domácího přenosného pracoviště SleeveTop umožňuje pohodlné používání notebooku na pohovce, v posteli či na stole. Pouhým otevřením, bez vyjímání a příprav, je notebook ihned připraven k použití, přičemž jeho do detailů promyšlená konstrukce dobře chrání nohy uživatele před nadměrným, při práci produkovaným, teplem. S praktickými držadly a uzávěrem na zip slouží toto pracoviště zároveň jako ideální bezpečné úložiště, které notebook chrání a udržuje v uklizeném stavu, pokud není zrovna používán.

CushTop
Domácí přenosná podložka z kvalitního polstrovaného materiálu je určena pro pohodlné používání notebooku v křesle, na gauči či v posteli. Vnitřní kapsa slouží pro praktické uložení napájecího zdroje a myši. Uživatel pak může pouhým překlopením přizpůsobit podložku CushTop velikosti svého notebooku. Je dodávána ve třech stylových barvách stříbrná, oranžová a zelená.

PocketTop
PocketTop slouží jako domácí přenosné pracoviště a současně jako praktická schránka pro příslušenství notebooku. Oblý tvar poskytuje dostatek prostoru pro myš, napájecí zdroj a další příslušenství. Chytře navržený vrchní otvor slouží pro přístup k prostoru vnitřní kapsy a současně jako držadlo pro pohodlné přenášení. PocketTop je ideálním řešením pro práci s notebookem na domácím pracovním stole. Obsahuje vestavěnou chladící podložku dobře odvádějící notebookem produkované teplo a současně chránící prostor pod pracovištěm. Odolná konstrukce dobře chrání uložený notebook, přitom však nebrání pohodlnému přístupu k používaným portům. Pracoviště je dodáváno ve třech stylových barvách stříbrná, oranžová a zelená.

Cena:
domácí přenosné pracoviště SleeveTop