O2 XDA Orbit - komunikátor a navigace v jednom

22. 3. 2007 19:15    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Telefónica O2 Czech Republic představila 22. března 2007 ve své nabídce první přístroj, který nese označení O2. Jedná se o nový komunikátor O2 XDA Orbit s operačním systémem Microsoft Windows Mobile 5 Pocket PC Phone Edition, který je vybaven netradičně koncipovaným ovladačem RollR.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Přístroj O2 XDA Orbit je vybaven celou řadou vyspělých a užitečných funkcí. Mezi hlavní přednosti komunikátorupatří především poziční systém GPS, který ve spojení se službou O2 Navigace umožní zákazníkům pohodlně a bez dlouhého hledání dorazit do cíle svých cest. O2 XDA Orbit také nabízí možnost přístupu k bezdrátovému internetu pomoci Wi-Fi či GPRS. Mezi další nepostradatelné funkce tohoto modelu patří digitální fotoaparát s rozlišením 2 megapixely, MP3 přehrávač, 64 MB interní paměť, FM rádio a konektivitu s bezdrátovou technologii Bluetooth™ 2.0.

"Z průzkumů vyplývá, že stále více uživatelů upřednostňuje přístroje umožňující hlasovou
i datovou komunikaci", uvádí Matts Johansen, marketingový ředitel pro podnikatelský a korporátní segment a dodává: "Díky novému komunikátoru O2 XDA Orbit se zabudovaným GPS modulem mohou naši zákazníci pohodlně využívat službu O2 Navigace s hlasovými i grafickými navigačními pokyny za zlomek ceny oproti klasickým navigacím."

O2 Navigace představuje unikátní a finančně nenáročné řešení pro všechny, kteří chtějí využívat výhody precizní navigace bez nutnosti nákladné vstupní investice. Tato služba umožňuje zákazníkům využívat svůj mobilní telefon jako plnohodnotnou satelitní navigaci včetně všech důležitých doplňkových informací. Toto řešení klade minimální nároky na interní paměť telefonu a umožňuje tak využívat navigaci z mobilního telefonu pro celou Evropu. Všechny mapové podklady jsou neustále aktualizovány na centrálním navigačním serveru a tak odpadá nutnost dokupování aktuálních mapových verzí.

Tiskové zprávy

Diskuse