ASUS: Notebooky W1 a W2 s řešením HD-DVD nabízejí nový stupeň multimediální zábavy

25. 3. 2007 20:56    Rubrika: Tiskové zprávy

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, předvedl na letošním ročníku veletrhu CeBIT v německém Hannoveru notebooky nové řady W1 a W2, které disponují řešením HD-DVD. To podle pozorovatelů trhu povede k dramatickému zvýšení očekávání v oblasti obrazového a zvukového uspokojení.

ASUS: Notebooky W1 a W2 s řešením HD-DVD nabízejí nový stupeň multimediální zábavy

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Jak v práci na počítači, tak i na poli zábavy vytváří stále více dostupnější obsah v HD (High-Definition) kvalitě zcela nový stupeň multimediálních zážitků. Zábava s vysokým rozlišením ve spojení s herními zkušenostmi uživatelů přináší ty největší herní zažitky a překonává tak veškerá očekávání s různými typy displejů.

Více úložného prostoru, lepší výkon a větší zážitek
Díky začlenění optické mechaniky Toshiba HD DVD-R mohou notebooky W1 a W2 číst disky s kapacitou až 30GB dat, včetně videa, fotografií a hudby, a to vše z jediného HD DVD disku.
Optická mechanika HD DVD-R přehrává rovněž HD DVD filmy v rozlišení, které je až šestkrát ostřejší než formát DVD, a nabízí tak skutečně zářivý a ostrý multimediální zážitek.

Mobilní zážitek s řešením High-Definition
Typová řada notebooků W1 a W2 nabízí celkový zážitek ve vysokém rozlišením i se zabudovaným digitálním TV tunerem a rozhraním HDMI, jež podporuje standardní, rozšířené nebo HD video plus multi-kanálové digitální audio na jediném kabelu.
Díky vysoké mobilitě notebooků si uživatelé mohou užívat zábavy s vysokým rozlišením kdykoliv a kdekoliv nebo notebook jednoduše připojit k většímu displeji přes HDMI port a dopřát si tak výjimečný vizuální požitek.

Tiskové zprávy

Diskuse