ATComputers uvádí na trh DuelAdapter

26. 3. 2007 19:15    Rubrika: Tiskové zprávy

Většina nových notebooků uváděných na trh obsahuje už pouze ExpressCard slot, zatímco mnoho uživatelů má zakoupené PCMCIA karty pro datové přenosy, střih videa, připojení externích zařízení a jiné použití, které už jednoduše do svého nového notebooku nezasunou.

ATComputers uvádí na trh DuelAdapter

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


ATComputers nyní přichází s řešením tohoto problému. Novinka na trhu - DuelAdapter - je redukcí, která se zasune do ExpressCard slotu a do ní se pak jednoduše zasune PCMCIA nebo CardBus karta. Jedná se o nativní řadič, proto není uživatel omezen na nějakou konkrétní kartu, ale může použít jakoukoli PCMCIA kartu, kterou má k dispozici. DuelAdapter je snadno ovladatelný – stačí nainstalovat ovladač, vložit adaptér do ExpressCard slotu v notebooku a poté vložit PCMCIA kartu do adaptéru. Uživatel pak může kdykoliv vysunovat a zasunovat adaptér nebo PCMCIA kartu bez nutnosti restartu systému.
Data mohou být přenášena maximální rychlostí, kterou podporuje ExpressCard slot, tj. až pětkrát vyšší rychlostí než je tomu u USB 2.0.
Které notebooky jsou v současné době vybaveny už pouze ExpressCard slotem? Je to například značka Asus, nové notebooky uváděné firmou HP, a mnohé další. Investice do DuelAdapter redukce se proto vyplatí každému, kdo nechce své staré PCMCIA karty vyhodit a přestat používat.
Doporučená koncová cena je 3190 Kč bez DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse