Umax Rapsody N35 s NDAS technologií

31. 3. 2007 23:42    Rubrika: Tiskové zprávy

Po úspěšném uvedení prvních HDD přehrávačů Mvix na český trh uvádí UMAX další novinku z této oblasti – Rapsody N35. Media Player je proveden v atraktivní černé barvě s dotykovými senzory. Základní výhodou je použití NDAS technologie, která umožní pracovat s vestavěným pevným diskem přes LAN připojení.

Umax Rapsody N35 s NDAS technologií

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Srdcem zařízení je i zde osvědčený procesor Sigma Design SME8621, který zvládne zpracovat High Definition filmové formáty. Také tento přehrávač snadno zabudujete do stávající lokální sítě doma nebo v kanceláři. Přehrávání Vašich filmů, MP3 písní nebo fotek na kvalitní televizi nebo LCD monitoru nebylo nikdy jednodušší. Stačí vzít do ruky kvalitní dálkový ovladač. Rapsody N35 podporuje titulky k filmům v textových formátech SRT, SMI, TXT i obrázkové SUB/IDX. V současné chvíli je již k dispozici podpora českých titulků. Nejvyšší kvalitu obrazu (až 1080i) ve spojení s příslušným zobrazovacím zařízením zajistí digitální DVI konektor. Nechybí komponentní i kompozitní výstupy a také optický 5.1 výstup pro připojení externího DTS dekodéru. Určitě oceníte také tzv. USB Host funkci, dovolující připojit např. Flash disk nebo jiné externí USB zařízení.
Hlavní devízou Rapsody N35 je použitá NDAS technologie, která umožní zapisovat i číst data z disku přímo po síti. NDAS technologie je rychlejší při práci s daty než při použití NAS zařízení. Uživatel pouze instaluje příslušný ovladač na PC, z kterého chce přistupovat na disk přehrávače. Nepotřebuje k tomu žádné znalosti o nastavení TCP/IP nebo DHCP. NDAS zařízení uvidí jako další lokální disk na počítači.

Cena modelu Umax Rapsody N35 je stanovena na 6.999 Kč včetně DPH.

V ceně je dodáváno jako příslušenství dálkové ovládání, AC adapter, A/V kabel, síťový kabel a CD s ovladači NDAS. Pevné disky nejsou součástí dodávky. Umax tak chce dát maximální prostor pro individuální potřeby každého uživatele.

Tiskové zprávy

Diskuse