Produktová informace LG Electronics - Monitory

30. 3. 2007 08:50    Rubrika: Tiskové zprávy

Spotřebitelé v současné době tráví při práci s počítačem stále více času. Počítač a potažmo monitor se tak stává součastí interiéru většiny domácnosti. Dříve kvůli omezené nabídce uživatelé nebyli schopni sehnat monitory uzpůsobené jejich konkrétním potřebám. Trhu dominovaly nekonečné řady monitorů s matně šedými nebo černými rámy a základními funkcemi. Hráči, techničtí nadšenci a znalci designu jen s velkými obtížemi hledali monitory, které by sloužily jejich potřebám. Společnost LG se vzepřela tomuto trendu a představila sérii stylových monitorů vyhovujících různým potřebám i vkusu uživatelů.

Produktová informace LG Electronics - Monitory

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Pro designové nadšence
Počítačový monitor může být mnohem víc než jen funkční zařízení – může domácnosti nebo kanceláři dodat jedinečný styl a dokonce může působit dojmem uměleckého díla. Pro uživatele, kteří si potrpí na design, jsou modely LG Fantasy ideální volbou. 19“ obrazovka a podstavec ve tvaru džbánu s červenými diodami vytvářejí dojem uměleckého díla. Fantasy vypadá dobře nejen zepředu, ale úhledné křivky má i ze zadního pohledu, takže se ideálně hodí jak na recepci společnosti, tak i do obýváku. Kontrastním poměrem 3000:1 a reakční dobou 2 ms patří LCD monitory Fantasy mezi nejlepší monitory na trhu, a je tak ideální pro milovníky filmů a videí.

Pro uživatele Windows Vista
Spotřebitelský trend směřující k větším počítačovým monitorům bude po nedávném představení operačního systému Microsoft Windows Vista, který je uzpůsobený pro 22“ obrazovky, s největší pravděpodobností pokračovat. Této potřebě uživatelů vyjde LG v Evropě vstříc letos v březnu představením série L6W – 19“, 20“
a 22“ modelů L196WTQ, L206WTQ a L226WTQ. Sada luxusních nablýskaných monitorů L6W má certifikaci Windows Vista Premium a dokonale vyhovuje uživatelskému rozhraní Windows Vista. Monitory LG L6W mohou být hlavní volbou rovněž pro vášnivé uživatele multimédií, neboť poskytují obrazy špičkové kvality prostřednictvím svého DVI konektoru a podpory HDCP. Díky kontrastnímu poměru 3000:1 a reakční době 5 ms zůstává i graficky nejnáročnější obraz ostrý a čistý s minimálními nebo žádnými „duchy“. Další funkcí, kterou se LG může u těchto monitorů pochlubit, je funkce ‚ez-Zooming’, která umožňuje změnu rozlišení obrazu jediným kliknutím.

Pro zaryté hráče a střihače videí
Pro hráče, kteří od svých monitorů očekávají ostré a živé obrazy, společnost LG nedávno představila full HD monitor L245WP s rozlišením 1920 x 1200 a s podporou HDMI. Uživatelé mohou snadno připojit své herní konzoly PS3 nebo XBox 360 a naplno si užívat full HD obsah.

Monitor L245WP je také vhodný pro úpravu a střih videa. Díky velké úhlopříčce budete mít před sebou stále dostatečně dlouhou časovou osu a přehled o již hotovém filmu.

Tiskové zprávy

Diskuse