Acer představuje nový server Altos R720

11. 4. 2007 00:40    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Acer, čtvrtý největší prodejce na světovém trhu IT (zdroj: údaje firmy Gartner za 2. čtvrtletí 2006), dnes představila nový Altos R720, server velikosti 2U pro vysokou hustotu zástavby, který je určen pro webové a síťové infrastruktury.

Acer představuje nový server Altos R720

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Servery Acer Altos řady R jsou ideální pro malé a středně velké podniky, které požadují rychlý server pro řízení kritických aplikací, provádění online transakcí, správu databází a plánování podnikových zdrojů. Tyto aplikační servery s vysokým výkonem, optimalizované pro instalaci do racku, jsou již nyní kompatibilní s nativními 64-bitovými operačními systémy a aplikacemi.

Acer Altos R720
Nový Acer Altos R720 je výkonný server velikosti 2U, optimalizovaný pro montáž do racku, který nabízí veškerý výkon, jaký může vyžadovat rychle se rozšiřující front-end jednoúčelové využití s vysokými nároky na rychlost provádění úloh. Altos R720 umožňuje provozovat větší počet webových stránek, zajistit větší počet bezpečných spojení a podporovat více uživatelů elektronické pošty, přičemž současně snižuje náklady a spoří místo.

Servery nové řady, navržené s ohledem na příznivou cenu a požadavky aplikací, jsou vybaveny až dvěma procesory Intel Xeon s vysokou frekvencí a podporují technologii Intel® Extended Memory 64 (Intel® EM64T) i až čtyřjádrovou architekturu Intel Xeon, což znamená, že tyto vysokovýkonné aplikační servery jsou již nyní kompatibilní s nativními 64-bitovými operačními systémy a aplikacemi, které teprve přijdou na trh. Altos R720 dosahuje stejně vynikajících výkonů i jako flexibilní samostatný server: Podporuje až 8 paměťových modulů DIMM DDRII a rozšíření paměti až na 32 GB, rozšiřující sloty PCI-Express, PCI-X a SAS technologie, které zrychlí přenos dat až na 3 GB/s v jednom kanálu, a umožňují tak zvýšit výkon a navíc chrání vaši investici.

Altos R720, který je optimalizován pro instalaci do racku, lze snadno zabudovat do jakéhokoli standardního prostředí ve výpočetním středisku.

Všechny nabízené servery Acer Altos jsou vybaveny softwarem Acer Easybuild s intuitivním grafickým uživatelským rozhraním a veškerými potřebnými nástroji pro snadnou instalaci a nastavení serveru.

Altos R720 je rovněž vybaven softwarem ASM 7.1 (Advanced Server Manager), který usnadňuje provádění náročných úkolů při správě systému, neboť poskytuje správcům sítě nástroje pro řízení výkonu a řešení kritických stavů, jakož i služby vzdálené konzole.

Tyto programy výrazným způsobem ovlivňují výši podnikových nákladů na IT, protože zjednodušují a zefektivňují ovládání R720.

Na servery je poskytována tříletá záruka on-site s možností rozšíření díky programu Acer Advantage.

Tiskové zprávy

Diskuse