Acer Altos G540: Spolehlivý a vysoký výkon 64-bitových procesorů

11. 4. 2007 00:40    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Acer, čtvrtý největší prodejce na světovém trhu IT (zdroj: údaje firmy Gartner za 2. čtvrtletí 2006), dnes představila nový Altos G540, špičkový server pro pracovní skupiny se 64-bitovou dvoujádrovou případně čtyřjádrovou technologií, který se vyznačuje vysokým výkonem, spolehlivostí i novými funkcemi pro vyšší efektivitu.

Acer Altos G540: Spolehlivý a vysoký výkon 64-bitových procesorů

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Servery řady Acer Altos G jsou vybaveny progresivními funkcemi pro snadné ovládání. Správci sítě tím získávají kontrolu nad výdaji na IT a mohou tak více času a prostředků věnovat rozvoji podnikové IT infrastruktury, zatímco server Altos poskytuje spolehlivé služby při práci s kritickými daty.

Server nové řady Altos G540, vybavený procesorem Intel Xeon 5000 s 64-bitovou technologií, může být použit v provedení tower nebo instalován do rackové skříně.

Acer Altos G540 přináší vysokou užitnou hodnotu díky flexibilním možnostem rozšíření, které umožňují uživatelům přizpůsobit konfiguraci systému požadavkům specifického podniku. Záložní napájecí zdroje a záložní pevné disky s možností výměny za provozu spolu s nativní technologií RAID dokazují, že se jedná o ideální řešení pro podnikový trh.

Pružná konstrukce systému umožňuje zákazníkům přizpůsobit konfiguraci serveru Altos G540 finančním možnostem firmy a podmínkám využití: duální síťové rozhraní (Gigabit Ethernet), tři sloty PCI-Express x8, dva 64-bitové sloty PCI nebo 100 MHz sloty PCI-X a porty pro pevné disky SAS/SATA zajišťují maximální výkon a vysokou rozšiřitelnost.

Altos G540 s dvoujádrovým i čtyřjádrovými 64-bitovým procesory Intel® Xeon™ 5000, 1066/1333 MHz FSB a až 8 MB cache nabízí jedinečný aplikační výkon. Tento systém může růst s rozšiřováním podniku – stačí jen instalovat nový procesor. Druhý napájecí zdroj a disky s možností výměny za provozu zaručují ochranu dat a nabízejí optimální poměr ceny a výkonu.

G540 je první server řady Altos, který je vybaven nejnovějšími SAS technologiemi, a umožňuje tak IT manažerovi uspokojovat neustále rostoucí nároky na kapacitu a současně zajistit bezpečnost a okamžitou dostupnost dat.

Všechny nabízené servery Acer Altos jsou vybaveny softwarem Acer Easybuild s intuitivním grafickým uživatelským rozhraním a veškerými potřebnými nástroji pro snadnou instalaci a nastavení serveru.

Altos G540 je rovněž vybaven softwarem ASM 7.1 (Advanced Server Manager), který usnadňuje provádění náročných úkolů při správě systému, neboť poskytuje správcům sítě nástroje pro řízení výkonu a řešení kritických stavů, jakož i služby vzdálené konzole.

Tyto programy výrazným způsobem ovlivňují výši podnikových nákladů na IT, protože zjednodušují a zefektivňují ovládání nejenom serverů Altos G540.

Tiskové zprávy

Diskuse