ASUS: Užijte si tichý a vylepšený systém chlazení

11. 4. 2007 00:35    Rubrika: Tiskové zprávy

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, představuje nový chladič Arctic Square s kompaktním řešením pro chlazení procesoru. Chladič Arctic Cooler se může pochlubit mnoha inovatiními vlastnostmi jako jsou dvojité postranní žebrování, kontrola dynamické rychlosti větráku a čtyři měděné teplovodní trubky pro efektivní odvádění tepla z nejnovějších čtyřjádrových procesorů. Díky malým rozměrům je Arctic Square široce kompatibilní s celou řadou základních desek a šasi. Arctic Square upoutá tichým výkonem a unikátním designem s modrou LED diodou, poskytující stylový interiér systému.

 ASUS: Užijte si tichý a vylepšený systém chlazení

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Vysoký výkon v kompaktní velikosti
Arctic Square vstupuje na trh s designem dvojitého postranního žebříkovitého žebrování, umístěného na obou stranách chladiče. To zajišťuje větší plochu pro výměnu tepla. Čtyři měděné teplovodní trubky efektivně odvádějí teplo generované procesorem k žebrování, což udržuje teplotu procesoru na úrovni nejvhodnější pro vysoce účinnou a stabilní práci na počítači. Menší velikost chladiče Arctic Square zaručuje jeho kompatibilitu s mnoha základními deskami a skříněmi.

Podpora AMD a čtyřjádrového procesoru Intel
Chladič Arctic Square podporuje procesory řady Intel®’s Core™ 2 Extreme, Pentium® D Dual-Core CPU a Pentium® 4 LGA775; stejně tak i procesory AMD®’s Socket AM2/940/939, AthlonTM 64-FX, AthlonTM a SempronTM. Díky schopnosti podporovat tolik rozdílných procesorů, Arctic Square je připraven chladit i nejnovější a nejvýkonnější výpočetní platformy na trhu.

Ochrana modulu regulátoru napětí
Štít regulátoru napětí uvnitř chladiče směřuje proud vzduchu tvořený 9cm LED větrákem do okolí modulu regulátoru napětí (VRM – Voltage Regulation Modules) – kritického pro činnost procesoru a celkové spolehlivosti systému. Tento unikátní design efektivně redukuje teplotu VRM o 10 - 15˚C.

Jednoduchá instalace
Patentovaný zádržný modul je designován tak, aby umožnil jednoduchou instalaci chladiče bez ohledu na platformu procesoru. Chladič lze instalovat i bez vyjímání základní desky ze systému nebo paměťových modulů z desky ve třech jednoduchých krocích:

1. Umístit přidržovací sadu na základní desku
2. Umístit chladič nad CPU
3. Uzamknout chladič pružinovou příchytkou

Základní charakteristika parametrů:
Procesor:
Intel® Core™2 Extreme/ Core™2 Quad (Quad-Core)
ntel® Core™2 Duo/ Pentium® D (Dual-Core)
Intel® Pentium® 4 HT/ Celeron® D CPU
AMD Athlon™ 64 X2/ FX (Dual-Core)
AMD Athlon™ 64/ Sempron™
Rozměry chladiče: 108 x 106 x 135 mm, 666 g
Konektor: 4-pin
Materiál chladiče: Měď + měděná děrovaná žebrování + 4 teplovodní trubky
Rozměry vetráku: 92 x 92 x 25 mm
Rychlost větráku: 2,300 rpm ± 10% s PWM kontrolou
Typ: Vapo

Tiskové zprávy

Diskuse