Skype - nový Software Development Manager pro pražskou kancelář

11. 4. 2007 00:33    Rubrika: Tiskové zprávy

Philippe Bernard přichází do pražské pobočky Skype na pozici Manager of Software Development, Skype Prague. Jeho úkolem je založit a dále vést zdejší vývojové centrum.

Skype - nový Software Development Manager pro pražskou kancelář

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

“Mým cílem je sestavit tým talentovaných vývojářů, kteří s námi chtějí změnit svět,” říká Philippe Bernard. “Hledáme geniální programátory, aby potěšili 171 milionů uživatelů Skype na celém světě.”

“Když jsme se rozhodli založit naši pražskou kancelář, potřebovali jsme někoho zralého, se zkušeností s budováním kreativních týmů a dobrého pracovního prostředí,” říká Ott Kaukver, ředitel technického oddělení Skype. “Náš člověk měl mít vášeň pro práci, skvělé komunikační schopnosti a být zaměřen na dosahování výsledků. Philippe je právě takový. ”

Philippe Bernard, 32, absolvoval elektrotechniku a informatiku na Technické univerzitě v Ostravě. Od roku 2001 pracoval pro Alten Technologies v Paříži, později ve francouzské konzultantské firmě Infolink na pozici projektového manažera. V roce 2005 se stal divizním ředitelem české dceřiné společnosti Infolinku, pro který sestavil a vedl zdejší vývojový tým.

Philippe se narodil české matce a francouzskému otci, vyrostl ve Francii. V Praze žije posledních pět let. Má rád lyžování a horskou turistiku, s oblibou cestuje a poznává nové kultury. Miluje dobré jídlo, víno a pivo. Jeho rodnými jazyky jsou čeština a francouzština, mluví plynule anglicky a ovládá základy němčiny.
Chcete-li se přidat k Philippovi a pracovat pro Skype, navštivte jobs.skype.com/cz.

Tiskové zprávy

Diskuse