O2 Motorsport vyráží do boje v seriálu Česká pojišťovna - Škoda Octavia Cup

23. 4. 2007 22:43    Rubrika: Tiskové zprávy

Pro sezónu 2007 se Telefónica O2 stala titulárním partnerem týmu O2 Motorsport, který se bude účastnit bojů o prvenství v sérii závodů Česká pojišťovna - Škoda Octavia Cup. Podpoří tak mimo jiné mladé nadějné závodníky Michala Matějovského a teprve sedmnáctiletou Lauru Hájkovou. Jako partner podpoří Telefónica O2 také tým Alcatel-Lucent Motorsport, který se představí v seriálu Mezinárodního Mistrovství ČR v závodech automobilů na okruzích.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

"Jednoznačným cílem pro letošní rok je vyhrát pohár v " octaviích" a to jak v týmech, tak i v soutěži jednotlivců. Stejné cíle jsou stanoveny i pro Mezinárodní mistrovství ČR v závodech automobilů na okruzích, Divize 4, v kubatuře do 2000 ccm," říká generální manažer stáje ČESKOSLOVENSKÝ MOTORSPORT Stanislav Matějovský.

Podporu v oblasti motorsportu zahájila společnost Telefónica O2, tehdy ještě jako Český Telecom, již v roce 2001. Od roku 2005 došlo k rozšíření činnosti v rámci projektu s názvem INTERNET EXPRES Prima Team, později O2 Prima Team, kde těžištěm činnosti byly okruhové závody automobilů doma i v zahraničí.

"Rozhodli jsme se pokračovat ve spolupráci se stájí ČESKOSLOVENSKÝ MOTORSPORT, protože motorsport je třetím nejsledovanějším a nejoblíbenějším sportem v České republice s velkým osobnostním a obchodním potenciálem do budoucna," uvádí Tomáš Dufek, manažer pro sponzoring a interaktivní partnerství společností Telefónica O2 Czech Republic a dodává: " ČESKOSLOVENSKÝ MOTORSPORT odjakživa podporuje rozvoj mladých talentů, což je plně v souladu s našimi sponzoringovými aktivitami nejen v oblasti sportu, ale i hudby a kultury."

Tiskové zprávy

Diskuse