Logitech - přehrávání MP3 souborů a rádia bez zapnutého počítače

7. 5. 2007 20:10    Rubrika: Tiskové zprávy

„Naše integrace s přehrávačem Logitech Squeezebox je zásadním vývojem pro vizi společnosti MP3tunes, která zní: 'Svou hudbu můžete mít kdekoli',“ řekla Emily Richardsová, prezidentka společnosti MP3tunes. „Úschovna čili Locker na stránkách MP3tunes ve spojení se Squeezeboxem pro lidi znamená, že jejich sbírky digitální hudby se přenesou mimo počítač a lidé si je mohou vychutnávat přímo třeba v obývacím pokoji.“

Logitech - přehrávání MP3 souborů a rádia bez zapnutého počítače

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění




Aby si majitelé Squeezeboxu mohli užívat této funkce, mohou si vytvořit a aktivovat prémiové hudební úschovny čili Music Lockers na MP3tunes přímo z účtu SqueezeNetwork. Stejně jako Squeezebox jsou úschovny na MP3tunes kompatibilní s většinou hudebních formátů, včetně .MP3, .WMA (Windows Media), .AAC (iTunes) a .OGG. Díky synchronizačnímu softwaru Oboe Sync od MP3tunes mohou lidé snadno posílat (uploadovat) hudbu z počítačů do svých internetových úschoven a na poslech nebo stahování se nevztahují žádná omezení.
Po dvou měsících bezplatného zkušebního provozu je prémiová hudební úschovna Music Locker na MP3tunes k dispozici za poplatek 39,95 USD ročně, jenž zahrnuje neomezený prostor na ukládání hudby, širokopásmové připojení a přístup pro zařízení. Očekává se, že podpora SqueezeNetwork pro úschovny Music Lockers společnosti MP3tunes bude k dispozici od 25. dubna 2007. Další informace můžete nalézt na adrese www.slimdevices.com/mp3tunes.
Logitech Squeezebox bude k dostání během několika týdnů a jeho koncová cena bude 8.990,- Kč s DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse