Kingston - 2 GB Micro SD karta s adaptéry pro sloty Mini SD a SD

7. 5. 2007 20:10    Rubrika: Tiskové zprávy

Kingston - 2 GB Micro SD karta s adaptéry pro sloty Mini SD a SD

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Kingston Technology Company, Inc., největší nezávislý výrobce paměťových produktů na světě, oznámila uvedení nové paměťové karty microSD™ 2GB s adaptéry pro paměťové karty Secure Digital (SD) a miniSD s cílem zvýšit co nejvíce kompatibilitu a vzájemnou využitelnost této karty u mobilních telefonů, digitálních fotoaparátů a zařízení s přenosnými médii. Karta s vyšší kapacitou 2 GB a dvěma adaptéry ještě více rozšiřuje flexibilitu platformy microSD.
„Vzhledem k tomu, že se karty microSD začínají stávat standardem u mnoha multifunkčních telefonů, se společnost Kingston rozhodla rozšířit oblíbený a velmi praktický balíček karty microSD a dvou adaptérů o přírůstek karty s kapacitou 2 GB,“ řekl Jean Wong, produktový manager pro flash paměti společnosti Kingston®. „Nové balení 2 GB karty microSD se dvěma adaptéry umožňuje lidem mnohem více využít jedinou investici do paměťové karty a znamená výhody i pro prodejce, protože nemusejí mít na skladě tolik jednotlivých položek,“ dodal Jean Wong.
Nový balíček obsahuje kartu microSD s kapacitou 2 GB, adaptér na formát miniSD a adaptér na standardní velikost SD karet, označení modelu je (SDC/2GB-2ADP) a jeho maloobchodní cena doporučená výrobcem pro Spojené státy je 58,00 USD, přičemž 2 GB karta microSD má doživotní záruku a non-stop technickou podporu.
Společnost Kingston vyvíjí a vyrábí celou škálu řešení pro mobilní paměti od karet microSD, miniSD a MMCmobile až po standardní karty SD a MMC. Jak budou uváděna na trh další vyspělá bezdrátová zařízení, Kingston bude vyrábět řešení pro paměti mobilních přístrojů s větší kapacitou na podporu nových požadavků na úložný prostor.

Tiskové zprávy

Diskuse