www.vyladeno.cz: známé osobnosti odhalují své soukromí

7. 5. 2007 20:09    Rubrika: Tiskové zprávy

Chcete vědět, jak se slaví narozeniny doma u Pollertů, o čem přemýšlí Klára Nademlýnská nebo jak prožívá své dny Jakub Prachař? Můžete být u toho! Stačí se připojit na www.vyladeno.cz a nahlédnout do soukromí českých osobností. Mimo jiné propadly moderním technologiím. Využívají spojení internetu s mobilním telefonem a videoblogují jako o život! Natáčejí zážitky svých všedních i nevšedních dnů, představují své názory, postoje či prostě jen komentují život i okolní dění.

„Projekt Vyladeno.cz je ojedinělým nejen v rámci České republiky, ale i v celé Evropě. Je to první audiovizuální blog, na kterém známí lidé veřejně prezentují sami sebe,“ říká Šárka Baronová, marketingová a PR manažerka Nokia, a dodává: „Systém funguje jednoduše. Každá z osobností natočí příspěvek na multimediální přístroj Nokia N95 a jeho prostřednictvím jej pošle na web.“ Redakční tým společnosti Advertures, která stránky technicky zajišťuje, minireportáž zpracuje, otitulkuje a zařadí na Vyladeno.cz. V několika minutách tak může každý návštěvník webu vidět, co je nového v životě jeho oblíbence.

A na koho se můžete těšit? Plejáda celebrit je poměrně široká. Olympijský vítěz Lukáš Pollert představí své děti a trochu netradiční „sestřičky“ z Vojenské nemocnice Střešovice, kde je lékařem.

Bára Nesvadbová prozradí, podle které z jejích knih vznikne další film. Jaké zažil Velikonoce, na sebe prozradí kuchař celebrit Roman Hadrbolec. A že trénink motocyklového freestyle není legrace a pěkně bolí, natočil závodník Petr Pilát. Do zákulisí svého salónu zve módní návrhářka Klára Nademlýnská. Režisér Snowboarďáků zase nechá veřejnost nahlédnout do střižny – a to je teprve pohled pro silné nervy.

Videoblogy brzy představí také Roman Šeberle, fotograf Michal Novotný, autor animovaného filmu Fimfárum Aurel Klimt a zpěváci Anna K nebo Matěj Ruppert.