Skype - zasílání sms se slevou 50%

7. 5. 2007 20:00    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Skype, která stále snižuje náklady na komunikaci, včera oznámila svůj záměr na 50% snížení nákladů při posílání SMS zpráv přes Skype™.

Skype - zasílání sms se slevou 50%

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Posílání SMS zpráv ze Skypu na PC nebo Mac je velmi jednoduché, šikovné, praktické – a nyní také daleko levnější. V České republice poslali lidé 4 734 SMS zpráv a přijali 33 208 SMS zpráv poslaných přes Skype a to jenom v průběhu prosince 2006.

Skype zjednodušuje cesty, jakými spolu lidé komunikují. Poskytuje svým 196 milionům registrovaným uživatelům na celém světě možnosti velmi levného a jednoduchého způsobu komunikace. Skype uživatelé mohou využít bezplatné nebo velmi levné hlasové telefonování, vidět se navzájem přes video hovory a posílat textové zprávy komukoli koho znají, nezávisle na tom, kde se zrovna nachází.

Pro uživatele Skypu v Evropě nebo Asii toto snížení poplatků přináší možnost zůstat v kontaktu s přáteli, rodinou a obchodními kolegy ještě levněji napříč regiony. Více informací o akční nabídce Skypu SMS za poloviční cenu najdete zde: http://www.skype.com/intl/cs/campaigns/halfprice/

"Je úžasné, kolik toho dnes můžete podnikat on-line. Užívání Skypu se velmi rozšířilo, protože dává tolik možností, co se týče komunikace nebo sdílení věcí navzájem, a to vše online. Umožňujeme vzrůstajícímu počtu uživatelů, zdarma nebo za velmi málo peněz, zůstat v kontaktu se svými přáteli a rodinou,” říká Stefan \xD6berg, generální ředitel a viceprezident telekomunikací pro společnost Skype.

“SMS zprávy jsou rychlou a jednoduchou cestou pro lidi, jak se svými přáteli, kteří cestují nebo nejsou připojeni k počítači, sdílet myšlenky nebo informace, kde se zrovna nacházejí. Posílání SMS přes Skype je snadné – a navíc levné. Můžete pohodlně posílat SMS zprávy na mobilní telefony vašich přátel, rodiny a kolegů po celém světě z pohodlí své klávesnice,” uzavírá \xD6berg.

Mezi 2. a 8. květnem 2007 bude uživatelům Skypu kdekoli na světě, kteří posílají SMS zprávy adresátům do Spojených států, Austrálie, Polska, Ruska, Taiwanu, Belgie, Thajska, Irska, Rakouska a Itálie, účtována polovina běžné sazby. Více informací o Skype SMS sazbách do všech destinací můžete najít na stránkách skype.com/products/skypesms/rates.

Tiskové zprávy

Diskuse