Počet uživatelů CDMA-EVDO od společnosti Telefónica O2 překročili hranici 100 000!

7. 5. 2007 20:03    Rubrika: Tiskové zprávy

Služba O2 Internet Mobil zůstává nejpoužívanějším vysokorychlostním mobilním připojením v České republice. Dnes zaznamenává další milník, když se jejím prostřednictvím k internetu společnosti Telefónica O2 Czech Republic připojil již 100 tisící zákazník. Díky neustálé optimalizaci pokrytí a zvyšování kapacity sítě CDMA2000 1xEV-DO může tento způsob připojení v současnosti využívat takřka 85% obyvatel České republiky.

Andrei Torriani, ředitel marketingu Telefonica O2 Czech Republic dodává: " Jsme rádi, že bezdrátové vysokorychlostní připojení k internetu pomocí technologie CDMA od naší společnosti je v současné době nejpoužívanějším a nejdostupnějším typem mobilního vysokorychlostního připojení na českém trhu. Za posledních 12 měsíců se počet uživatelů tohoto připojení zvýšil zhruba o 20 000 tisíc a potvrzuje tak naše správné rozhodnutí o začlenění mobilního internetu a technologie CDMA do konvergenční produktové strategie."

Již v říjnu 2006 nabídla Telefónica O2 Czech Republic propojeníjak pevného, tak i mobilního vysokorychlostního připojení v nové službě O2 Internet Komplet. Nyní jsou v nabídce 2 varianty, a to jak pro domácnosti, tak i pro firmy. Díky této službě získávají uživatelé možnost používat v rámci jednoho měsíčního poplatku buď vysokorychlostní O2 Internet ADSL nebo O2 Internet ADSL Extreme přes pevnou linku (ADSL), a v případě potřeby také mobilní připojení O2 Internet Mobil (CDMA) o rychlosti až 512 kb/s s dostatečným časovým limitem. Multifunkční služba má ještě mnoho dalších výhod. Mezi ně patří například pro oba typy připojení dotované modemy a aktivace služby - vše pouze za jednu korunu. Pro přístup k internetu zákazníci mohou vždy používat stejný login i uživatelské heslo. S tímto účtem se navíc zákazníci mohou dostat do největší sítě O2 Wifi Hot-spotů v České republice.