O2 představuje výhodné volání v rámci firmy pro živnostníky a drobné podnikatel

7. 5. 2007 20:04    Rubrika: Tiskové zprávy

Pro všechny své zákazníky z řad podnikatelů a živnostníků bez rámcové smlouvy připravila společnost Telefónica O2 Czech Republic a. s. řešení pro výhodnou komunikaci uvnitř firmy. S novou službou O2 Moje firma získají možnost volat v rámci firmy neomezeně s dvěmi až pěti mobilními čísly O2 za stálý měsíční poplatek.

"Tuto nabídku jsme připravili na základě zpětné vazby od našich kolegů z infolinky a značkových prodejen. Zaznamenali jsme totiž velkou poptávku po službě, umožňující zvýhodněné volání v rámci malé firmy. Se službou O2 Moje firma se snažíme vyjít vstříc živnostníkům a drobným podnikatelům, usnadnit jim komunikaci v rámci vlastní firmy a přispět k zefektivnění jejich podnikatelských aktivit," uvedl Luděk Mráz, ředitel pro marketing Independents & Youth společnosti Telefónica O2 Czech Republic.

Za aktivaci služby zaplatí zákazníci jednorázový symbolický poplatek ve výši 20 Kč bez DPH (23,80 Kč vč. DPH) za každou SIM kartu přidanou do skupiny. Podmínkou aktivace je registrace všech čísel, zapojených do skupiny pod jedním IČ. Měsíční poplatek za využívání služby O2 Moje firma na jedné SIM kartě ve skupině činí 200 Kč bez DPH (238 Kč vč. DPH). Volání zdarma mohou zákazníci využívat po provolání volných minut a jednotek v tarifu. Službu lze jednoduše aktivovat na značkových prodejnách nebo prostřednictvím zákaznické linky 800 02 02 02.

Pokud si zákazník do 2. 9. 2007 pořídí novou SIM kartu s paušálním tarifem a současně si aktivuje službu
O2 Moje firma, bude po dobu 24 měsíců platit za tuto SIM kartu ve skupině zvýhodněný měsíční poplatek ve výši 150 Kč bez DPH (178,50 vč. DPH).