LCD televizory Hitachi - H

4. 5. 2007 23:19    Rubrika: Tiskové zprávy

P42A01 Vytvořte si doma zážitek jako v kině díky tomuto velkoformátovému plazmovému televizoru s úhlopříčkou 42 palců, jenž dokáže nabídnout HD rozlišení 1080 pro vynikající digitální obraz. Rozlišení 1024 x 1080 umožňuje zobrazit 1080 vertikálních řádků programů ve vysokém rozlišení. Vzhledem k tomu, že lidské oko je nejvíce zaměřeno na vnímání vertikálního rozlišení, diváci zaznamenají velmi znatelné zlepšení kvality obrazu.

LCD televizory Hitachi - H

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění








L37V01 Ohromte svou rodinu a přátele a předveďte jim pořady, filmy a další programy ve vysokém rozlišení v celé jejich kráse na tomto LCD televizoru s plným HD rozlišením 1920 x 1080 – HD prostě již nemůže být lepší.

L32A01 Dokonale vyvážený „HD Ready“ LCD televizor připravený pro vysoké rozlišení, který poskytuje celou řadu digitálních funkcí pro většinu aplikací i prostředí.
L26A01 Kompaktní a výkonný model, jenž nabízí veškeré přednosti digitálních LCD televizorů iDTV „HD Ready“ v nevtíravém provedení s úhlopříčkou 26 palců (66 cm) – ideální pro ty, kdo dávají přednost nenápadné eleganci.

Kombinace kvality a ceny
„Modely řady H nabízejí skvělé funkce za atraktivní ceny a uživatelé si tak mohou vychutnat parametry mnohem vyšší úrovně, jež mohly dosud být mimo jejich finanční možnosti,“ vysvětluje Richard Bass, hlavní ředitel divize Display Products společnosti Hitachi Digital Media Group. „Obzvláště to platí o modelu P42A01 – který poskytuje HD rozlišení 1080 v širokoúhlém formátu, což je úroveň, která do této doby byla k dispozici pouze u mnohem dražších plochých televizorů. Očekáváme značnou poptávku po těchto nových televizorech v Evropě, kde často bývá klíčovým kritériem pro rozhodování při koupi poměr ceny a hodnoty.“
Dostupnost
Televizory Hitachi řady H budou v Evropě k dostání od května 2007.

Tiskové zprávy

Diskuse