LCD televizory Hitachi - T

4. 5. 2007 23:19    Rubrika: Tiskové zprávy

Modely řady T společnosti Hitachi jsou k dispozici ve třech oblíbených velikostech širokoúhlých obrazovek, jež všechny nabízejí úchvatné detaily díky procesorům ‘Picture Master’ – televizory dále mají vestavěné digitální tunery (iDTV) pro příjem bezplatných kanálů digitálního vysílání tam, kde je takové vysílání k dispozici.

LCD televizory Hitachi - T

P50T01 Impozantní plazmový televizor s úhlopříčkou 50 palců (127 cm) poskytuje díky HD rozlišení 1280 x 1080 špičkový obraz, a to i při pohledu zblízka. V normální sledovací vzdálenosti pouhého 1,8 metru dosahuje naprosto stejného pozorovacího úhlu jako v kině – takže „největší“ zážitek můžete mít i v relativně malém prostoru.

P42T01 Plazmový televizor s rozlišením 1024 x 1080 a úhlopříčkou 42 palce (106 cm) kombinuje zajímavou cenu a celkově výborný výkon, takže je nejkvalitnější volbou a „hodnotou“ za danou cenu ve své třídě.

L32T01 Tento 32 palcový (81 cm) LCD televizor má displej s oceňovanou technologií IPS (In Plane Switching), která umožňuje dosáhnout lepšího kontrastu, bohatších barev a vynikajících pozorovacích úhlů; LCD televizor využívá stejný procesor pro zpracování plně HD obrazu jako plazmové modely v řadě T. S rozlišením 1366 x 768 je ideální volbou pro všechny, kdo chtějí obnovit své tradiční vybavení nebo nahradit LCD televizor menších rozměrů.

Vzhled, jaký odpovídá výkonu
Modely řady T jsou kvalitně vyrobené ve vkusném stříbrném provedení, které je k dispozici buď s matným nebo lesklým černým orámováním. Plazmové televizory se jako standard dodávají s motorem poháněným otáčivým stojanem a LCD model se stojanem, který se natáčí manuálně – stojany umožňují dokonalé a bezproblémové umístění televizorů v domácnosti. Jako alternativu mohou být všechny televizory namontovány na stěnu, kdy se mohou pochlubit svým ultra štíhlým profilem, který tak naplno vynikne.
Kromě dobrého vzhledu je v současných – stále více digitálních – domácnostech velmi důležitá konektivita. Modely řady T jsou vybaveny dvěma HDMI porty a třemi vstupy SCART, a nabízejí tak všestranné možnosti připojení pro většinu zařízení s digitálním výstupem obrazu, včetně digiboxů, herních konzolí, harddiskových přehrávačů nebo rekordérů a videokamer.
„U naší řady T jsme vzali nejlepší dostupnou technologii pro barvy, obraz a reprodukci a spojili ji s všestrannými možnostmi připojení a prvotřídním designem a vytvořili tak jednu z našich nejatraktivnějších řad v historii. Posouvá digitální televizory do nové dimenze – přinášejí takový zážitek ze sledování, že lidé nebudou chtít přestat.“