Nová skříň ASUS TA-89 poskytuje dostatek místa a snadný přístup k součástem

7. 5. 2007 20:02    Rubrika: Tiskové zprávy

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, představuje novou řadu počítačových skříní TA-89, která je určena pro všechny stavitele vlastních PC. Skříň se vyznačuje vylepšeným chlazením, ochranou proti poranění při montáži, snadným přístupem k hardwarovým komponentům a velkým prostorem pro jejich instalaci. Robustní a promyšlená konstrukce obsahuje také panel se samostatnými USB porty, ke kterým mohou uživatelé pohodlně připojovat USB zařízení bez obav, že by si konektory více připojených zařízení navzájem překážely.

Nová skříň ASUS TA-89 poskytuje dostatek místa a snadný přístup k součástem

Vylepšené chlazení
TA-89 umožňuje nainstalovat dvojici 80mm zadních a předních ventilátorů, přičemž přední ventilátory lze nahradit větším 120mm ventilátorem pro lepší proudění vzduchu při nižších otáčkách a tišším chodu počítače. Boční ventilační otvory přivádějí chladný vzduch pro snížení teploty CPU a grafické karty. Vzduch pro chlazení CPU je směrován vzduchovým tunelem. Proudění vzduchu kolem přídavných karet pak zlepšují zadní ventilační otvory. Toto komplexní řešení chlazení umožňuje dlouhodobý trvalý provoz většiny výkonných počítačových sestav a zvyšuje celkový výkon a stabilitu systému.

Jednoduchá instalace
Rám s držáky pro montáž pevných disků bez použití šroubů a snadno otevíratelné boční panely umožňují snadné vylepšování a údržbu systému. Celá konstrukce je navržena tak, aby při montáži nedošlo ke zranění. Přehnutí kovových hran chrání prsty před poškrábáním nebo pořezáním. Pružinou ovládaná dvířka pro optické mechaniky umožňují snadné vkládání a vyjímání optických médií a inteligentně rozmístěné USB porty zajišťují bezpečné a bezproblémové připojení více USB zařízení. Všechny tyto vlastnosti činí z řady TA-89 výbornou volbu pro snadnou instalaci vlastního počítače.

Mimořádná rozšiřitelnost
TA-89 nabízí čtyři 5,25palcové a šest 3,5palcových šachet pro mechaniky, podporuje základní desky s až sedmi PCI sloty a má panel se dvěma USB porty a dvěma audio porty. To umožňuje pohodlně nainstalovat optické mechaniky, pevné disky, zvukové karty a mnoho dalších doplňků.

Základní charakteristika parametrů:
Rozměry: 180 x 400 x 412 mm
Zásuvky pro mechaniky:
vnější 5,25palcové x 4
vnější 3,25palcové x 1
vnější 3,25palcové x 5
Základní desk: ATX;mATX
Větrák (mm):
zadní: 80 x 2 nebo 120 x 1
přední: 80 x 2
boční ventilační otvory se vzduchovým tunelem
Rozšiřující sloty: 7