Wacom PL-521 LCD tablet

9. 5. 2007 09:08    Rubrika: Tiskové zprávy

Wacom – světový leader ve výrobě a vývoji grafických tabletů uvádí český trh nový typ LCD tabletu, pod označením PL-521.

Wacom PL-521 LCD tablet

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nový tablet rozšiřuje stávající úspěšnou řadu LCD tabletů PL-720 a Cintiq 21UX. Jako nejmenší z řady, nabízí tento model pracovní plochu o velikosti 15-ti palců a svým provedením je určen především jako součást interaktivních přednášek, porad a seminářů. Wacom PL-521 se vyznačuje tenkým provedením, robustní konstrukcí a pracovní plochou, která se dá nastavit v rozsahu 18 až 73 stupňů oproti vodorovné podložce. Druhou možností je umístnění na stěnu. Tablet PL-521 nabízí dva VGA konektory, první pro spojení s počítačem. Druhý je pak průchozí pro připojení data-video projektoru. Komfort používání dotrhuje integrovaný USB hub s dvěmi konektory. Doporučená maloobchodní cena pro český trh je stanovena na 29 990 Kč bez DPH (35. 688,- s DPH).

Tablet PL-521 doporučuje výrobce využívat při prezentacích, ve školách, automatizaci procesů, nebo jako panel kontrolního či řídícího systému. Možností je i využití coby digitálního mixážního a střihacího apultu.
Při práci s elektronickým dokumentem nabízí PL-521 jeho maximální přiblížení k reálné podobě za pomoci bezdrátového pera a obrazovky. Už při základní obsluze systému a aplikací budete mít kurzor pod kontrolou, pouhým dotykem pera na displej se kurzor přesune na vybrané místo. Dokumenty z kancelářských aplikacích MS Office 2007 (nebo starších verzí za použití softwaru Just Write!) jednoduše doplníte o ruční náčrtky, poznámky nebo vlastnoruční podpis a vtisknete tak těmto dokumentům osobní charakter. Vždyť jeden náčrtek nebo ruční poznámka řekne více než dlouhý odstavec popisů.

Bližší informace ohledně tabletu PL-521 získáte na www.umax.cz nebo na www.wacom.cz či na níže uvedených emailových adresách.

Tiskové zprávy

Diskuse