Nová koncepce designu Acer Aspire

8. 5. 2007 21:49    Rubrika: Tiskové zprávy

Starost o potřeby zákazníků představuje základ designu výrobků Acer. Nový design notebooků Aspire vychází z koncepce drahokamu, nejdokonalejšího výtvoru přírody, který je symbolem postavení, fascinace, krásy a hodnoty.

Nová koncepce designu Acer Aspire

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Drahokam vytvořila příroda, která proměnila "surový“ materiál na drahocenný předmět a odhalila jeho nádheru. Koncepce drahokamu převádí podstatu přírodního výtvoru do designu.

Design nového notebooku Aspire vyjadřuje touhu radikálně změnit dosavadní koncepce a zaměřit se na splnění preferencí uživatelů, kteří kladou největší důraz na image.

Revoluční jednoduchost
Společnost Acer naprosto změnila vzhled notebooků a identitu výrobků založila na koncepci drahokamu. Kontrast mezi hi-tech tmavým vnějším vzhledem s matným leskem a dokonalým perlově šedým vnitřním provedením je stejně nečekaný, jako pozoruhodný. Kombinace různých barev a materiálů zvýrazňují hladké, zaoblené a přirozené tvary notebooku a neobvyklou péči věnovanou provedení detailů, jako např. stínovému efektu loga, které dodávají novému notebooku Acer Aspire jedinečný výraz.

Jakmile notebook otevřete, vnitřek vám připomene šperkovnici se vzácnými klenoty – okamžitě vás upoutají propracované detaily ve stylu hi-tech, reproduktory s podporou zvuku Dolby surround i mediální světelná linka s neónovým osvětlením, která zvýrazňuje mediální klávesy a klávesu Acer Empowering, a tedy nabízí nový pohled na známé funkce. U notebooků nové řady jsou známé prvky umístěny takovým způsobem, aby upoutaly a udržely pozornost uživatelů a přispěly k intenzivnějším zážitkům ze sledování multimédií.

Vlastnosti
Krátký pohled na funkce potvrdí to, co slibuje nový design: Lesklý displej s technologií CrystalBrite, reproduktory s podporou zvuku Dolby Home Theater Virtual surround, soubor multimediálních funkcí Arcade Deluxe, klávesy pro intuitivní ovládání médií a funkce pro videokonferenci – to vše je spojeno do jediného celku, který dokazuje, že nový Aspire nemá daleko k multimediálnímu ideálu. Tento výrobek vyjadřuje jedinečnou identitu a přináší inovace uživatelům, kteří ocení výkon pro multimédia i kvalitní design.

Nový design Aspire vyjadřuje jednoznačně identitu výrobku a odlišuje spotřebitelské a profesionální řady počítačů Acer. Nová koncepce Aspire odpovídá nové organizační struktuře společnosti Acer, založené na divizi spotřebitelských výrobků, která vyvíjí komplexní a snadno ovladatelná řešení v oblasti spotřebitelských IT výrobků, digitálního domova a digitálního sbližování. Tato divize rovněž usiluje o další zvyšování výkonu a funkčnosti veškerých řad výrobků, které jsou určeny pro příznivce multimedií a digitální zábavy.

Nová řada notebooků Aspire se bude skládat z několika platforem s displejem o úhlopříčce 12.1” až 20” v mnoha konfiguracích od univerzálních po ekonomické, které však splní veškeré specifické nároky uživatelů na multimedia.

Tiskové zprávy

Diskuse