O2TV hlásí více než 30 000 zákazníků!

10. 5. 2007 08:29    Rubrika: Tiskové zprávy

Již minulý týden se přehoupl počet uživatelů služby O2TV, televize po pevné lince v digitální kvalitě, přes 30000. Rostoucí počet objednávek za minulý měsíc v kombinaci s nabídkou nového obsahu a služeb tak O2TV zlepšují pozici na vysoce konkurenčním trhu placených televizí v České republice. První integrovaný operátor, společnost Telefónica O2 Czech Republic, představila na podzim 2006 jedinečnou službu televize pod názvem O2TV a od té doby připravila pro její uživatele mnoho novinek a služeb v podobě filmových hitů od světových společností jako Sony Picture a Warner Bros., 3D filmů, nových zaznamenaných pořadů v archivu O2TV nebo pro zjednodušení samotné instalace samoinstalační balíček, který si v současné době objednává více než 40% nových zákazníků.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

" Velice nás těší mimořádný zájem o naší službu O2TV jak u stávajících, tak inových zákazníků. Společně s naším nedávným navýšením rychlosti u služby aDSL tak zákazníkům přinášíme bleskový internet, televizi ve vysoké digitální kvalitě a uživatelsky příjemné ovládání mnoha kanálů a volbu filmů. Služba tak demonstruje, že pevná linkajiž není jen synonymem pro hlasové služby, ale současně svým zákazníkům dnes již přináší více než 400 nepřehlédnutelných titulů ve Videotéce a široký výběr televizních kanálů a rozhlasových stanic, " uvedl Andrei Torriani, marketingový ředitel společnosti Telefónica O2 Czech Republic.

Filmové hity O2 TV Videotéky v květnu 2007:
Klik - život na dálkové ovládání
Umění musí bolet
V tom domě straší

Rekapitulace novinek během několika měsíců:
Samoinstalační balíček
Zájemcům o digitální televizi O2TV stačí ke spuštění služby pouze modem a set-top box, připojený k běžnému televiznímu přijímači. Instalace služby je natolik jednoduchá, že ji zvládne i méně technicky zdatný uživatel. Zákazníkům je k dispozici samoinstalační balíček, který obsahuje podrobný a srozumitelný návod, jak službu aktivovat a veškeré příslušenství, nutné k instalaci. Zájemce si, dle zmiňovaného návodu, může službu digitální televizi O2TV zprovoznit sám a nemusí čekat na odbornou instalaci.

Rozšíření obsahu O2TV Videotéky - spolupráce se Sony Picture TV International
Zákazníci aktivací digitální televize O2TV nezískali pouze přístup k filmům a televizním a rozhlasovým pořadům. K dispozici jsou jim i další výhody, které služba přináší. Jednou z nich je Videotéka, tedy virtuální videopůjčovna, kde si mohou vybírat z bohaté nabídky filmů, pohádek či dokumentů. Službu Videotéka v současné době využívá 39 % uživatelů O2TV.

TV Archiv
Služba TV Archiv, která je k dispozici všem zákazníkům O2TV zdarma, prošla také inovacemi. Od podzimu 2006 září mají možnost vstupovat do archivu programů ČT1, ČT2, ČT4 Sport a ČT24 a to po dobu sedmi dní zpětně. Od konce října 2006 navíc došlo k rozšíření nabídky TV Archivu o pořady televize Prima.

Pokrytí službou O2TV
Při spuštění služby v září 2006 byla O2TV dostupná na více než jednom milionu pevných telefonních linek v Praze, Brně, Ostravě, Olomouci, Plzni, Liberci, Českých Budějovicích a celé řadě dalších okresních měst. Nyní je to až na 2,5 milionu domácností, které využívají v České republice pevnou linku od společnosti Telefónica O2 Czech Republic.

Tiskové zprávy

Diskuse