Mobil Sony Ericsson T650i a S500i

9. 5. 2007 14:46    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Sony Ericsson představila dva nové mobilní telefony T650i a S500i zaměřené na design. Oba modely jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů a disponují světelnými efekty provázanými s animacemi telefonů. Model T650i podporuje videohovory a je vybaven 3,2 megapixelovým fotoaparátem. Bude dodáván s 256MB paměťovou kartou Memory Stick Micro™ a praktickým stolním stojánkem. Druhý představený přístroj S500i má pouze 14 mm tenkou vysouvací konstrukci, podporuje datové sítě EDGE a nabízí schémata a animace měnící se podle denní doby nebo ročního období.

Mobil Sony Ericsson T650i a S500i

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

„Detaily jsou tím, co vytváří osobitý styl mobilních telefonů. Designérsky čisté a propracované provedení s netradičními prvky zajišťují individualitu těchto modelů,“ říká Steve Walker, marketingový ředitel společnosti Sony Ericsson.

Sony Ericsson T650i
Model T650i přináší kromě decentního a poutavého vzhledu také 3,2 megapixelový fotoaparát s automatickým zaostřováním. Pořízené snímky je možné snadno sdílet pomocí obrázkového blogování, Bluetooth, připojením k počítači pomocí USB kabelu nebo paměťových karet Memory Stick Micro™ (M2™). Součástí balení je paměťová karta s kapacitou 256 MB, praktický stolní stojánek a také ochranné pouzdro.
Přístroj ozvláštňují světelné efekty. Ty podkreslují animace, které jsou právě zobrazovány na displeji. 12,5 milimetrů tenký přístroj je vyroben z ušlechtilých materiálů – tělo telefonu je kovové a displej z minerálního skla odolného vůči poškrábání.
K modelu T650i si uživatel může pořídit další příslušenství, které rozšíří možnosti používání telefonu. Tím může být například nový Stereo Bluetooth™ Headset HBH-DS980 nebo Bluetooth™ Headset HBH-IV835.
Sony Ericsson T650i bude dostupný během třetího čtvrtletí tohoto roku ve světle zeleném a modrém barevném provedení.

Sony Ericsson S500i
Mobilní telefon S500i se 14 mm tenkou vysouvací konstrukcí je výjimečný svým zpracováním a ojedinělými světelnými efekty a schématy. Ty se mění v závislosti na denní době, týdnu či ročním období. Přístroj bude nabízen ve žlutém a zeleno-černém barevném provedení.
S500i má zabudovaný dvoumegapixelový fotoaparát se čtyřnásobným digitálním zoomem. Pořízené snímky je možné uložit jak do interní paměti přístroje, tak na paměťovou kartu. Uživatel si může zpříjemnit čas poslechem hudby ve formátu MP3 nebo hraním 3D her. Přiložený software Disc2Phone zajistí snadný převod hudby z počítače do mobilního telefonu.
Prostřednictvím technologie Bluetooth je možné k přístroji S500i připojit široký sortiment příslušenství – například hudební přijímač MBR-100 pro bezdrátové přehrávání hudby uložené v telefonu nebo headset HBH-PV702 pro pohodlné vyřizování hovorů.
Sony Ericsson S500i je čtyřpásmový EDGE (850/900/1800/1900) telefon. Na trh bude uveden během druhého čtvrtletí tohoto roku v zeleno-černém a žlutém barevném provedení.
Pro více informací navštivte www.SonyEricsson.cz.

Tiskové zprávy

Diskuse