Nové notebooky HP

10. 5. 2007 15:21    Rubrika: Tiskové zprávy

HP také představila prototyp software pod názvem "mscape"(www.mscape.com), schopný digitálního vidění, zvuků a interakce s hlubokými zážitky.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění




„Spíše než na jednoduché produkty s bezdrátovým připojením se zaměřujeme na spojení s lidmi a informacemi, což je pro uživatele důležitější," uvedl viceprezident Personal Systems Group HP Todd Bradley. "Vyžadují totiž stále více takové služby jako kvalitní video, grafiku a zvuky v reálném čase. HP jim taková zařízení, včetně IT infrastruktury je schopné poskytnout k jejich plné spokojenosti."

Notebook pro herní nadšence
První příčku mezi nejprodávanějšími notebooky tohoto druhu(1) zaujala společnost HP se škálou třinácti modelů notebooků - od elegantního ultratenkého Tablet PC až po 20-ti palcový notebook, vhodný pro podnikání i zábavu. Nejen uživatelům zaměřeným na domácí kino, nabízí HP exkluzivní model HP Pavilion pod názvem "Dragon" (Drak). Má plný multimediální výkon, velký displej s úhlopříčkou 20.1 palce a vysoké rozlišení.(2)
Notebook HDX Entertainment s věrným rozlišením 1080 je určen multimediálním nadšencům a je jako stvořený pro promítání, střih videa a hry.

Jako doplněk k multimediálnímu výkonu poskytne nový HP Pavilion také zářivě lesklý design s jemnými liniemi povrchu, naznačující vzájemné propojení práce a zábavy.
Nový ultratenký notebook HP Compaq 2710 spojuje obvyklou výkonnost notebooku a flexibilitu PC tabletu do jednoduchého, ale mnohoúčelového zařízení. Nabízí mimo jiné volitelnou vestavěnou webkameru pro videokonference(3), osvětlení klávesnice a čtečku paměťových karet. Stříbrný hliníkový povrch zdůrazňuje propojení nových technologií, jako např. Iluminační display a úsporný chod.
Business notebook HP je první, který využívá technologii Intel® Centrino® Pro Mobile(4) (5), poskytující vestavěný vzdálený přístup a prvky proaktivní bezpečnosti, včetně novinek jako šifrování pro HP ProtectTools (6), které znepřístupní data v případě, že je notebook ztracen nebo ukraden.
Navíc šest ze sedmi nových business notebooků se může pochlubit volitelným vysokorychlostním připojením a nový ultralehký notebook podporuje vysokorychlostní CDMA 1xEV-DO Revision A(7).
Spravujte své mobilní prostředí
HP Enterprise Mobily Suite, zařízení spravující softwarová řešení, je navrženo k snadnému a efektivnímu řízení přímo uživatelem a je bezpečnější a spolehlivější než kdykoliv předtím.
Poskytuje vysokou funkčnost, včetně bezdrátových aktualizací softwaru, konfigurace, diagnostiky a bezpečnosti. S HP Device Management je možné a snadné se kdykoliv přemisťovat a cestovat, na dálku zapínat i vypínat zařízení a monitorovat chyby.
Mobility Suite je prvním mobilním řešením, představeným společností HP poprvé v prosinci 2006 v rámci akvizice softwarové společnosti Bifone.
Video v provozu
Nový mobilní software HP přináší výhody uživatelům, využívajícím interaktivní video v mobilních telefonech, a mobilním operátorům, kteří chtějí posílit svůj vliv a docílit zajímavých zisků.
Portfolio služeb HP pod názvem OpenCall Video je flexibilní sada standardních služeb pro 3G operátory, kteří chtějí zatraktivnit své služby a stát se tak pro zákazníka zajímavější.
Tři řešení jsou dostupná také pro mobilní zákazníky, kteří chtějí posílat a přijímat video a hlasové zprávy – mohou vytvářet animace, fotografie, videa a hlasové zprávy a využívat širokopásmového připojení ke službám jako je videoblog na komunitních portálech a sdílení TV.

Tiskové zprávy

Diskuse