Nokia 2630 a 2760 - mobilní telefony

11. 5. 2007 12:24    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Nokia představila dva nové modely ve svém portfoliu – Nokia 2630 a Nokia 2760, vytvořené na základě přesvědčení, že telefony základní řady mohou být dostupné a zároveň atraktivní. Kromě stylového designu nabízí každý z přístrojů také jednoduše ovladatelný fotoaparát a technologii Bluetooth, umožňující uživatelům mít zábavu po ruce, ať jsou kdekoli.

Nokia 2630 a 2760 - mobilní telefony

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

„Progresivní stylový design telefonů Nokia 2630 a Nokia 2760 vyvolává pozoruhodný vizuální a hmatový dojem, ale zároveň nabízí soubor funkcí, které obohacují komplexní uživatelský zážitek,“ řekl Soren Petersen, senior vicepresident divize mobilních telefonů společnosti Nokia. „Integrovaný fotoaparát a technologie Bluetooth pak umožňují sdílení mobilních zážitků i majitelům přístrojů základní řady.“

Nokia 2630
Nokia 2630 je nejštíhlejším telefonem v portfoliu značky Nokia – třetí rozměr dosahuje pouhých 9,9 mm. Přístroj přináší vyvážené spojení moderního designu s kompletní řadou funkcí, které vyhovují nárokům zákazníků z nově se rozvíjejících trhů. Jednoduše ovladatelný fotoaparát společně s technologií Bluetooth umožňují jednoduché posílání, sdílení, ukládání a tisk obrázků. Komfortní nástroje jako e-mail, MMS, kalendář a kalkulačka zvyšují produktivitu profesního života, zatímco funkce jako FM rádio, přístupné přímo přes klávesovou zkratku, a MP3 vyzvánění obohacují využití volného času.

Nokia 2760
Stylová Nokia 2760 s integrovaným digitálním fotoaparátem zprostředkovává mnohým zákazníkům vůbec první zkušenost s digitální fotografií a technologie Bluetooth usnadňuje sdílení pořízených snímků. Nokia 2760 nabízí rovněž nahrávání a přehrávání videa a FM rádio. Kombinace Bluetooth a GPRS představuje pohodlný mobilní přístup k datům – internetu a e-mailu. Další předností je extra velká paměť, umožňující uložit do telefonního seznamu až 1000 kontaktů. Uživatelé, kteří si chtějí ukládat výjimečné textové zprávy, aby je mohli ukázat přátelům a rodině, potěší velká kapacita pro archivaci SMS zpráv.

Přístroje Nokia 2630 a Nokia 2760 se na trhu objeví ve třetím čtvrtletí roku 2007, odhadovaná prodejní cena modelu Nokia 2630 by se měla pohybovat okolo 85 eur a cena Nokia 2760 okolo 90 eur bez daní a dotací.

Tiskové zprávy

Diskuse