Nové mobilní telefony Nokia 1650, 2660

11. 5. 2007 08:14    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Nokia představila dva nové modely Nokia 1650 a Nokia 2660 s moderními metalickými prvky a výkonnými soubory funkcí, které obohacují trh s telefony základních parametrů o atraktivní kombinaci vzhledu a funkčních vlastností. Oba modely, zastupující základní řadu přístrojů, jsou navrženy tak, aby přinesly uživatelům širší spektrum funkcí a vyšší úroveň designu, než jakou by od takto dostupných přístrojů očekávali.

Nové mobilní telefony Nokia 1650, 2660

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

„Ať už se jedná o uživatele, který si kupuje svůj první telefon a nemá žádné předešlé zkušenosti, či zkušenějšího zákazníka, který hledá nový telefon pro profesní využití, každý z nich jistě v jednom z nových modelů objeví to, co potřebuje,“ řekl Soren Petersen, senior vicepresident divize mobilních telefonů společnosti Nokia. „Vytvoření mobilního telefonu, který spojuje intuitivní uživatelské rozhraní, snadno ovladatelné funkce a atraktivní design, je cílem strategie společnosti Nokia pro rozvíjející se trhy.“

Nokia 1650
Současný model Nokia 1650 je vytvořen tak, aby nabízel širokou řadu mobilních vlastností. Exkluzivní design a praktické funkce vycházejí zákazníkům vstříc jak v profesionální, tak osobní sféře života. Nokia 1650 podporuje až 75 různých jazyků, je vybavena svítilnou, nabízí mobilní poslech hudby přes FM rádio a MP3 vyzvánění. Prostřednictvím integrované aplikace umožňující přednastavení maximální délky hovoru pro jednotlivá volání reaguje Nokia 1650 na požadavek kontroly nákladů, který je významný především na nově se rozvíjejících trzích.
Odhadovaná prodejní cena přístroje Nokia 1650 by se měla pohybovat okolo 55 eur bez daní a dotací.

Nokia 2660
Nokia 2660 je přístroj rozvírací konstrukce se dvěma displeji nabízející funkce, které přinášejí zákazníkům z nových trhů kontakt s prací, rodinou a přáteli. Nokia 2660 je vybavena technologií GPRS pro přístup k e-mailu a internetu, podporou Bluetooth, FM rádiem pro mobilní poslech hudby, MP3 vyzváněním a kapacitou paměti, umožňující uložit do telefonního seznamu až 500 čísel. Integrovaný handsfree reproduktor a dlouhá životnost baterie přinášejí uživatelům Nokia 2660 ještě více pohodlí. Odhadovaná prodejní cena přístroje Nokia 2660 by se měla pohybovat okolo 85 eur bez daní a dotací.

Přístroje Nokia 1650 a Nokia 2660 se na trhu objeví ve druhém čtvrtletí roku 2007.

Tiskové zprávy

Diskuse