Hitachi představuje dvě nové DVD videokamery DZ-GX5020E a DZ-GX5100E

19. 5. 2007 21:09    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Hitachi nepřestává inovovat svou kategorii DVD videokamer a uvádí dva ohromující a kompaktní modely – ultra štíhlou videokameru DZ-GX5020E a elegantní tmavě stříbrný model DZ-GX5100E.

Hitachi představuje dvě nové DVD videokamery DZ-GX5020E a DZ-GX5100E

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Videokamery nabízejí plné pohodlí pro záznam a přehrávání, které umožňuje vyhlášená DVD mechanika Multiformat+ společnosti Hitachi, a navíc se mohou pochlubit novými funkcemi včetně tlačítka pro plně automatické řízení, které provádí nastavení parametrů videokamery – jako je zaostření, expozice, vyvážení a filtry – naprosto automaticky a nanejvýš zjednodušené „rychlé menu“ pro méně zkušené uživatele, kteří chtějí prostě videokameru zamířit a začít natáčet. Model DZ-GX5020E s rozlišením 0,8 megapixelu přebírá pozici vlajkové lodi mezi DVD videokamerami Hitachi a nabízí vylepšený 30x optický zoom a 1500x digitální zoom.
Oba modely poskytují jedinečnou funkci zachycení fotografie z DVD záznamu „photo capture“, mají slot pro paměťové karty SD pro záznam digitálních fotografií a širokoúhlý formát obrazu se skutečným poměrem stran 16:9 – takže obraz na displeji hledáčku přesně odpovídá obrazu pro přehrávání na širokoúhlých televizorech. Jako přidaný bonus mají obě videokamery jedinečnou funkci rychlého spuštění z pohotovostního režimu během jediné sekundy, takže jsou vždy připraveny k rychlé akci.

Díky tomu, že lidem umožňují sdílet a archivovat své videozáznamy a fotografie rychleji a bez nutnosti připojení k PC, jsou DVD videokamery společnosti Hitachi ideální pro rozrůstající se rodiny, cestovatele a ty, kdo chtějí ukázat své koníčky nebo rušný společenský život – ve skutečnosti pro všechny, kdo hledají bezproblémový způsob, jak zaznamenávat a sdílet své obrazové vzpomínky a zvláštní události a pouštět si je na DVD přehrávačích.
Videokamera DZ-GX5020E nahrazuje končící model Hitachi DZ-BX35E DVD CAM a kamera DZ GX5100E je náhradou za DZ-GX3100E DVD CAM.

Tiskové zprávy

Diskuse