Canon na EmbaxPrint

22. 5. 2007 00:16    Rubrika: Tiskové zprávy

Expozice Canon Business Solutions v pavilonu G1 brněnského Výstaviště nabídne návštěvníkům možnost seznámit se šesti vybranými tiskovými stroji a odpovídajícími softwarovými systémy vhodnými pro profesionální tisk reklamních materiálů a malosériový digitální tisk. V průběhu veletrhu bude na stánku CBS probíhat tisk knih dvou autorů, karikaturisty Nenada Vistase (23. 5.) a publicistky Věry Noskové (24. 5.). Obě knihy budou na místě vytištěny a svázány lepenou vazbou na produkčním tiskovém systému imageRUNNER 7105.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


„CBS chce v Brně ukázat, jak se digitální tiskové systémy skutečně chovají v praxi. Návštěvníci našeho stánku budou moci sledovat zrod knihy a odnést si svou kopii i s podpisem autora,“ říká Milan Behenský, ředitel CBS pro ČR i SR. „Zároveň chceme na EmbaxPrintu přesvědčit všechny návštěvníky o tom, že barevný laserový tisk v podání imagePRESS C1 je vhodný i pro předtiskovou přípravu.“
imagePRESS C1, jeden z hlavních exponátů CBS, tvoří samostatnou kategorii produkčních tiskových strojů. Nabízí barevný laserový tisk v kvalitě srovnatelné s offsetem a vysokou konzistenci barev, která dosahuje ISO coated a je vhodná pro tvorbu nátisků. imagePRESS C1 zároveň slouží jako výkonný produkční stroj pro černobílý tisk s rychlostí 60 stran A4 za minutu.

Nabídku CBS pro barevný i černobílý tisk v produkčním prostředí zastupuje na EmbaxPrintu systém CLC5151 s rychlostí tisku 51 stran za minutu. Zájemci budou moci naživo ocenit jeho kompaktní rozměry i vysokou flexibilitu práce s různými typy médií.

Velkou pozornost věnuje CBS a Canon celosvětově velkoformátovému inkoustovému tisku v prostředí reklamního průmyslu a grafických studií. Řadu tiskáren imagePROGRAF s podporou tisku na média o šíři 17" až 60" na EmbaxPrintu zastoupí základní model imagePROGRAF iPF700 pro CAD a GIS aplikace i nejvyšší varianta imagePROGRAF iPF9000, která tiskne v rozlišení 2400x1200 dpi a nabízí možnost výměny všech 12 inkoustů v průběhu tisku.

Všem zájemcům o produkty a služby Canon Business Solutions se na veletrhu EmbaxPrint budou věnovat produktoví manažeři, obchodníci a zástupci autorizovaných partnerů CBS.

Tiskové zprávy

Diskuse