Siemens Gigaset C455 IP: VoIP telefon

27. 5. 2007 23:14    Rubrika: Tiskové zprávy

I techničtí začátečníci mohou s modelem Gigaset C455 IP využívat výhod nízkonákladové internetové telefonie. Telefon je přes integrované LAN rozhraní přímo připojen k routeru – není tedy již potřeba PC. Přístroj má také tradiční připojení k pevné síti, a tak si uživatelé mohou stisknutím tlačítka zvolit typ připojení, které pro své volání chtějí použít.

Siemens Gigaset C455 IP: VoIP telefon

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



Telefon Gigaset C455 IP je vůči rodinám velmi vstřícný, zejména pokud je připojeno až šest dalších sluchátek. Nakonfigurovat lze až šest různých VoIP účtů – i s odlišnými poskytovateli – a zároveň mohou probíhat tři hovory: dva přes internet a jeden přes pevnou síť.

Díky uživatelsky přátelskému navigačnímu asistentu napomáhajícímu při instalaci, je konfigurace velmi snadná. Po zvolení země a poskytovatele se toto nastavení automaticky vyhledá online a nahraje se do paměti sluchátka. Přístupová data jsou nakonec zadána přes klávesnici sluchátka, a tak je telefonování přes internet stejně snadné jako přes pevnou síť.

Integrovaný telefonní záznamník nahrává všechna zmeškaná příchozí volání a vejde se na něj až 30 minut vzkazů. Uživatelé si své vzkazy mohou vyslechnout i mimo domov po zadání čtyřmístného bezpečnostního PIN kódu. Kromě hlasových zpráv si uživatelé mohou také nahrávat důležité telefonáty.

Další funkce jsou také působivé. Gigaset C455 IP má velký podsvícený barevný displej a umí posílat až 160 znaků dlouhé SMS zprávy. Integrovaný telefonní seznam pojme 100 kontaktů a kvalitní funkce handsfree nabízí mimořádnou hlasovou kvalitu.

Telefon Gigaset C455 IP (v černém provedení) je již na českém trhu. Doporučená koncová cena produktu je 3990,- Kč s DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse