UMAX-Bamboo - buďte osobití

28. 5. 2007 00:03    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost UMAX Czech a.s. dne 22. května 2007 představil poslední novinku z nabídky tabletů pro kancelářské i domácí použití, která nese označení Bamboo™. Nový design, nový styl obsluhy, nové funkce - to je novinka od společnosti Wacom. Bamboo™ - stylový tablet povyšující práci s počítačem.

UMAX-Bamboo - buďte osobití

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Elektronické vytvářené pomocí dnešních aplikací jsou víceméně anonymní. Vdechněte jim kouzlo osobitosti pomocí nového Bamboo™. Stejně jednoduše jako u „klasického“ papírového provedení můžete použitím pera vpisovat poznámky, kreslit náčrtky nebo připojit vlastnoruční podpis. Jednoduše tak přenesete své myšlenky, poznámky či nápady do počítače a pro snazší sdílení s okolím.

Just Write! - aplikace umožňující přímé psaní do dokumentů MS Office (Excel, Word, Powerpoint) nebo PDF stejně snadno jako obyčejným perem na papír. Ovladače tohoto modelu podporují operační systémy Windows 2000/XP/Vista i Mac OS X. Navíc pouhou jeho instalací pod Windows Vista je obohatíte o zcela nové funkce: ručně psané poznámky a náčrtky, rozpoznávání písma (zatím pouze anglicky) nebo vytváření zajímavých „otisků“ obrazovky.
Digitálním podpisem možnosti digitálního inkoustu teprve začínají.

Fyzické rozlišení tabletu 2.540 lpi v kombinaci s 512 úrovněmi přítlaků pera zajišťují maximální preciznost a přesnost. Nový způsob intuitivní orientace v aplikacích či dokumentech zajišťuje Touch Ring - dotykové kolečko pro navigaci v rozsahu 360° a ovládání digitální lupy. Pro další zrychlení i zpříjemnění práce s počítačem je tablet vybaven 4 programovatelnými tlačítka s efektním modrým podsvitem.

ANO,… Bamboo™ je hlavně o designu, moderním stylu a osobitosti. Tělo tabletu z lesklého černého plastu, svěží design, efektní podsvit modrým světlem a Touch Ring vytvářejí harmonický celek, po kterém zatouží každý vyznavač moderních technologií, včetně těch nejnáročnějších.

Doporučená koncová cena tabletu Wacom Bamboo je: 2.429,- bez DPH (2.890,- s DPH). Více informací a obrázky v tiskové kvalitě naleznete na stránkách bamboo.wacom.cz

Tiskové zprávy

Diskuse