Nokia - Mobilní připojení se vrací ke svým základům

25. 5. 2007 01:36    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Nokia představila nový model Nokia 3109 classic, mobilní telefon nabízející výkonný soubor funkcí, dlouhou výdrž baterie a rozšiřitelnou paměť pro efektivní, spolehlivou a nepřerušovanou komunikaci. Přístroj Nokia 3109 classic by se měl na trhu objevit v druhém čtvrtletí roku 2007 za odhadovanou prodejní cenu 140 eur bez daní a dotací.

Nokia - Mobilní připojení se vrací ke svým základům

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nokia 3109 classic je vyvážený přístroj určený zákazníkům a firmám oceňujícím jednoduchost a kvalitu za dostupnou cenu. Mobilní telefon Nokia 3109 classic nabízí funkce pro kancelářské využití, jako e-mail s podporou příloh a synchronizaci kalendáře a seznamu úkolů s osobním počítačem přes USB propojení. Kapacitu paměti Nokia 3109 classic lze rozšířit až o 2 GB prostřednictvím karty microSD.

„Uvědomujeme si, že značný počet lidí požaduje takový telefon, který jim poskytne mobilitu podle jejich požadavků,“ řekl John Barry, ředitel divize mobilních telefonů společnosti Nokia. „Těmto zákazníkům a firmám, které vybavují své zaměstnance mobilním telefonem, nabízí Nokia 3109 classic výkonné funkce a podporu určitých firemních řešení zajišťujících soukromí a bezpečnost.“

Nokia 3109 classic nabízí prostorný telefonní seznam s kapacitou 2000 záznamů, velkou klávesnici a barevný displej s podporou 262 tisíc barev, což dále obohacuje širokou použitelnost telefonu. Klasický design a známá struktura menu značky Nokia činí telefon ještě více uživatelsky příjemný. Nokia 3109 classic má masivní konstrukci, která zajišťuje spolehlivost a odolnost, a baterii s dlouhou životností – vydrží až 4 hodiny hovoru a 16 dní pohotovostního režimu.

Další funkce Nokia 3109 classic:

- Vestavěný handsfree reproduktor
- Organizér s kalendářem, seznam úkolů a poznámky
- Program PC Suite s USB, Bluetooth připojení
- Hudební přehrávač
- E-mailový klient s podporou příloh

Tiskové zprávy

Diskuse