UMAX Czech - Multimediální dříč

31. 5. 2007 00:32    Rubrika: Tiskové zprávy

Srdcem přístroje je osvědčený procesor Sigma Design 8621, kterému nečiní problémy zpracovat většinu filmových formátů Divx/Xvid, MPEG4 včetně High Definition WMV i WMV9 . Zvládne audio formáty jako např. MP3, WMA, AAC, AC3, DTS i obrazové formáty JPG, PNG a BMP. Tento přehrávač snadno zabudujete do stávající lokální sítě doma nebo v kanceláři. K tomu lze použít buď kabel (Ethernet 10/100) nebo Wireless LAN (802.11B/G). Zařízení si tak může „sáhnout“ na veškeré filmy, MP3 a fotky na počítačích, které jsou v dané chvíli na této síti dostupné. Novinkou je zabudovaná NDAS technologie, která umožní nahrávat soubory na vestavěný disk přímo po síti.

UMAX Czech -  Multimediální dříč

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Pohled na zadní stranu přístroj rozptýlí pochybnosti o konektivitě, která je zde mimořádná. Kromě S-videa a čistého kompozitního výstupu zde najdeme digitální DVI (až 1080p) i komponentní (RGB) výstup. Audio výstupy tvoří stereo RCA cinche, optický i koaxiální S/PDIF výstup a nečekaně také šestice konektorů pro přímé připojení 5.1 reprosoustavy bez nutnosti externího DTS dekodéru. Jistě oceníte také možnost připojit externí USB zařízení jako Flash disk, externí pevný disk či externí DVD mechaniku.

Cena je stanovena na 6499 Kč včetně DPH. V balení naleznete příslušenství jako dálkové ovládání, AC adapter, A/V kabel, komponentní kabel, USB kabel, WiFi anténu, manuál a CD s NDAS ovladačem. Pevné disky nejsou součástí dodávky. Umax tak chce dát maximální prostor pro individuální potřeby každého uživatele.

Tiskové zprávy

Diskuse