O2 Internet ADSL Start

31. 5. 2007 11:45    Rubrika: Tiskové zprávy

Telefónica O2 Czech Republic nabízí od 1. června 2007 novou službu s názvem O2 Internet ADSL Start. Novinka přináší nejlevnější vysokorychlostní internetové připojení v České republice za cenu 179 Kč měsíčně (s DPH). Zákazníci získají bleskový internet o rychlosti 2 Mb/s bez jakéhokoli omezení množstvím přenesených data (FUP). Nová služba zahrnuje dvě hodiny surfování v ceně měsíčního paušálu. Za každou další minutu strávenou na internetu nad stanovený limit zákazník zaplatí 1,- Kč (s DPH).

"Z našich výzkumů vyplývá, že v České republice je stále mnoho lidí, kteří používají internet především v práci. Doma jej buď vůbec nemají a pokud ano, tak s nižší rychlostí či dokonce používají vytáčené připojení. Proto jsme se rozhodli právě tuto skupinu zákazníků oslovit a připravit pro ně službu, která nabízí velmi výhodnou cenu, vysokou rychlost, neomezené množství přenesených dat a pro ně obvyklý způsob účtování", uvedl Simon Burckhardt, ředitel pro prodej společnosti Telefónica O2 Czech Republic.

Aktivace služby vyjde na pouhou jednu korunu, pokud se zákazník rozhodne pořídit O2 Internet ADSL Start se závazkem na 12 měsíců. Navíc získá modem Zyxel rovněž za 1 Kč (bez DPH). Cena aktivace bez závazku je 2 368 Kč (s DPH). O2 Internet ADSL Start je možné objednat na všech značkových prodejnách, pomocí internetových stránek www.cz.o2.com nebo zákaznické linky 800 02 02 02.

Zákazníci, kteří chtějí využívat časově neomezené připojení, si mohou vybrat z nabídky tarifů s pevnou měsíční cenou a rychlostmi od 2 do 8 Mb/s. Tito zákazníci mohou rovněž využít nabídky aktivace za 1,- Kč (bez DPH) se závazkem na 12 měsíců a ADSL modemu Well za 1,- Kč (bez DPH), který je již připraven na používání služby O2 TV.