Nokia a O2 duní ve stylu Linkin Park

3. 6. 2007 22:28    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Nokia ve spolupráci se společností Telefónica O2 Czech Republic připravila pro své zákazníky opravdovou lahůdku. Každý, kdo si nyní koupí stylový telefon Nokia 5300 XpressMusic v červené nebo šedé variantě, dostane nové cédéčko „Minutes to Midnight“ od skupiny Linkin Park jako dárek. Tato limitovaná nabídka je připravena exkluzivně pro zákazníky O2, kteří si mohou telefon pořídit samostatně či v rámci aktivace některého z O2 tarifů.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Hudební fandové už jistě s nadšením vydechli: Nové album americké tune-metalové partičky Linkin Park je na světě. A podle recenzí je tím nejlepším, co dosud kapela natočila! Proto by rozhodně nemělo chybět ve sbírce žádného hudebního nadšence. Tím spíš, že jej lze získat zdarma jako bonus.

Zákazníci O2 si mohou exkluzivně stáhnout do svého telefonu mobilní obsah nového alba Linkin Park na adrese linkinpark.o2active.cz. Zde naleznou například uvítací a vyzváněcí melodie, obrázky kapely a jejich nového CD, které mohou použít jako pozadí do svého mobilu. Fanoušky jistě zaujme možnost nastavit si nový hit „What I\xB4ve Done“ jako uvítací nebo vyzváněcí melodii. Pro aktivaci uvítací či vyzváněcí melodie stačí zaslat příslušný objednávací kód jako SMS na číslo 999888.

Nokia také připravila další nášup: na www.nokiaontour.cz bude zároveň možné shlédnout videa z průběhu natáčení nového cédéčka, gagy i nácviky jednotlivých skladeb při jejich vzniku. Prostě stačí kliknout a pánové Chester Bennington, Mike Shinoda, Brad Delson, Rob Bourdon, Joe Hahn a Dave „Phoenix“ Farrell to před zraky všech návštěvníků webu pořádně rozbalí. Každému tak bude jasné, že tahle šestice má svou slávu vydřenou a po zásluze stoupá stále vzhůru jako kometa.

Nokia dále nabízí všem příznivcům Linkin Park možnost dozvědět se o svých miláčcích kompletní informace. Na www.nokiaontour.cz proto budou umístěny i další zajímavosti a kompletní diskografie.
Můžete se tak seznámit s každým detailem ještě před koncertem, který se v Praze v rámci světového turné uskuteční už 12. června.

A je se na co těšit. „Linkini“ opět nezklamali, což potvrzují i recenze renomovaných kritiků. Na desce zní směsice metalu, hard rocku, hip hopu a elektroniky podtržená exaltovanými texty a podmanivým hlasem charismatického Chestera Benningtona.

Tiskové zprávy

Diskuse