Novera DSL: 4 Mbit/s za 395 Kč měsíčně a USB disk jako dárek

3. 6. 2007 22:27    Rubrika: Tiskové zprávy

Celonárodní telekomunikační operátor GTS Novera dnes prodloužil svou speciální nabídku výhodného vysokorychlostního připojení k internetu Novera DSL. Noví zákazníci mohou získat připojení o rychlosti 4 Mbit/s za zvýhodněný měsíční paušál 395 Kč odpovídající ceně služby s rychlostí 2 Mbit/s. Navíc mohou obdržet bezdrátový modem a zřízení služby po 1 Kč. Objedná-li si zákazník některou z nabízených služeb Novera DSL po internetu, získá jako dárek USB disk.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

„Celková úspora zákazníka při využití naší akční nabídky může činit až 4 600 Kč za rok. Jejím prodloužením chceme přispět k masivnějšímu rozšíření vysokorychlostního internetu u nás,“ říká Tomáš Budník, ředitel komerční divize společnosti GTS Novera. „Zákazníkům nabízíme výhodné podmínky při zřízení i využívání služby při současném zachování její kvality a klíčových parametrů. Mezi ně samozřejmě patří kromě rychlosti i časově neomezená doba připojení.“

Zákazníci, kteří si službu Novera DSL objednají do 30. června 2007, mohou získat službu Novera DSL Fun o rychlosti 4 Mbit/s s datovým limitem 12 GB za zvýhodněnou cenu 395 Kč měsíčně. Cena platí po dobu prvních tří měsíců využívání služby při uzavření smlouvy s minimálním závazkem využívání služby na 12 měsíců. Při uzavření smlouvy na 18 měsíců obdrží zákazník navíc bezdrátový modem a zřízení služby po 1 Kč. USB disk získají zdarma všichni noví zákazníci, kteří uzavřou objednávku přes webové rozhraní na stránkách www.gtsnovera.cz. Obdržení tohoto praktického dárku přitom není závislé na délce uzavřeného kontraktu ani na zvoleném cenovém programu.

Novera DSL je výhodné a neomezené připojení k internetu určené zejména malým a středním firmám. Díky technologii ADSL mohou tito zákazníci využívat přístupu k internetu rychlostí v řádu tisíců kbit/s. Více informací včetně kompletního ceníku je k dispozici na www.gtsnovera.cz. Ceny uvedené v textu jsou bez DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse