Shrek 3 pro mobil

31. 5. 2007 08:11    Rubrika: Tiskové zprávy

Informačně-zábavní portál O2 Active přináší všem fanouškům exkluzivní obsahové služby na motivy třetího pokračování populárního animovaného filmu Shrek z dílny slavného studia Dreamworks Animation. Česká premiéra pohádkového filmu Shrek 3 proběhne 14. června 2007, na webovém a wapovém portálu O2 Active bude však nabídka zákazníkům k dispozici exkluzivně již od 1. června 2007. Příznivci zlobřích dobrodružství zde naleznou pestrou škálu MMS obrázků, témat, tapet, spořiče displeje, reálná vyzvánění, uvítací melodie nebo JAVA hru.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

"Po obrovském diváckém úspěchu předchozích dílů populárního Shreka, se Telefónica O2 rozhodla opět nabídnout služby spojené s dalším pokračováním tohoto filmového hitu. Naši zákazníci si mobilní služby na motivy filmů velmi oblíbili. Nyní navíc získají atraktivní mobilní obsah ještě před uvedením samotného filmu do českých kin. Nejslavnější zelený obr by rozhodně v mobilech našich zákazníků neměl chybět!"uvádí Jan Karas, ředitel pro služby obsahu, společnosti Telefónica O2 Czech Republic.

Zákazníci si mohou vybrat ze široké nabídky s tématem filmu Shrek 3 jednoduše zasláním SMS ve tvaru SHREK na číslo 999888. Obratem obdrží SMS zprávu s aktivním odkazem přímo do sekce Shrek na mobilním portálu O2 Active. MMS obrázky, témata, pozadí, JAVA hra a další jsou zákazníkům k dispozici také prostřednictvím internetu na adrese http://shrek.o2active.cz.

Tiskové zprávy

Diskuse