Mio Technology představuje nové navigační systémy do automobilu

3. 6. 2007 22:26    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Mio Technology, přední výrobce mobilních komunikačních zařízení, právě představuje dva nové navigační systémy GPS do automobilu, kterými dále rozšiřuje svou produktovou řadu C. Cílem přístrojů Mio DigiWalker C520 a C720 je nabídnout jedinečně stylový a snadný způsob cestování. Ať už se ocitnete v neznámém městě, cestujete po republice nebo celé Evropě, nové navigační systémy řady C od společnosti Mio Technology vás dovedou do cíle stylově a s citem pro věc.

Mio Technology představuje nové navigační systémy do automobilu

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Systémy C520 i C720 jsou opatřené jasným dotykovým displejem s úhlopříčkou 4,3 palce a uživatelům nabízejí zřetelné hlasové navigační pokyny i jednoduchou obsluhu bez používání dotykového pera. Přístroje se ovládají prostřednictvím intuitivního rozhraní s přehlednými nabídkami a ikonami. Modely C520 a C720 rovněž podporují Traffic Message Channel (TMC), který v reálném čase poskytuje aktuální dopravní informace pro lepší plánování trasy.

„S modely C520 a C720 vytvořila Mio Technology osobní navigační přístroje se svěžím a zcela novým vzhledem i výrazem,“ uvedl Samuel Wang, prezident společnosti Mio Technology. „Přístroje nejen jedinečně vypadají, ale jsou jedinečné i funkčně. Například model C720 je vybavený čtečkou vizitek a je vůbec prvním osobním navigačním přístrojem na světě, který tuto funkci má.“

Nové navigační systémy řady C se vyznačují čistými tvary a konturami. Jejich elegantní vzhled působí originálně a minimalisticky. Přístroje se skvěle vyjímají na palubní desce každého vozu a přitom nezastiňují další displeje a panely. Modely C520 a C720 jsou natolik tenké a kompaktní, že pro navigaci mimo vůz se dají vzít i do kapsy nebo do kabelky.

Mio Digiwalker C520
Uživatelům, kteří k výhodám GPS navigace požadují ještě i možnost volání hands-free, nabízí společnost Mio Technology přístroj Mio DigiWalker C520 s rozhraním Bluetooth®. Po synchronizaci C520 s mobilním telefonem a jeho Bluetooth® rozhraním tak lze při jízdě plně využívat aplikaci hands-free. V České republice se Mio DigiWalker C520 bude prodávat v běžné distribuční síti a v internetových obchodech za doporučenou maloochodní cenu kolem 10.000 Kč.

Mio Digiwalker C720
Přístroj Mio DigiWalker C720 je určený pro uživatele, kteří požadují navigační systém do automobilu s integrovaným 2megapixelovým fotoaparátem a špičkovou funkční výbavou. Pomocí funkce „geotagging“ lze do fotografie vložit přesné souřadnice místa, kde byla pořízena, a pak ji sdílet s přáteli a rodinou. Model C720 je rovněž vybavený čtečkou vizitek. Informace z vizitek se ukládají automaticky a odpadá tak ruční přepisování dlouhých adres a titulů. Prostřednictvím rozhraní Bluetooth® je rovněž možné s přístrojem C720 telefonovat hands-free. Mio DigiWalker C720 se bude v České republice prodávat v běžné distribuční síti a v internetových obchodech za doporučenou maloochodní cenu s DPH kolem 12.000 Kč.

Technické údaje

Mio DigiWalker C520
Přijímač GPS: 20kanálový SiRFstarIII
Displej: 4,3” TFT dotykový LCD displej
Baterie: 1300 mAh Li-Ion
Hmotnost: 190 g
Rozměry: 126 mm x 81 mm x 14,5 mm
~19,9 mm
Rozhraní: Bluetooth®

Mio DigiWalker C720
Přijímač GPS: 20kanálový SiRFstarIII
Displej: 4,3” TFT dotykový LCD displej
Fotoaparát: Integrovaný 2,0Mpix
Baterie : 1300 mAh Li-Ion
Hmotnost: 190 g
Rozměry: 126 x 81 x 14,5 ~19,9 mm
Rozhraní: Bluetooth®

Tiskové zprávy

Diskuse