První telefon s kompletním hudebním albem

4. 6. 2007 23:17    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Sony Ericsson uvádí na trh speciální edici svého Walkman mobilu W200i. Dodavatel mobilních telefonů tak ve spolupráci s hudebním vydavatelstvím Sony BMG jako první v České republice představuje hudební telefon, jehož součástí je kompletní deska ve formátu MP3. Novinka Dotyk od Anety Langerové je doplněna upraveným menu telefonu ve stylu nového alba a vyzváněcími melodiemi vytvořenými z písní Anety Langerové. Sony Ericsson W200i s albem Anety Langerové je k dispozici u operátora T-Mobile i ve volném prodeji. Zákazník navíc může k telefonu získat i přenosné reproduktory MPS-70 jako dárek.

První telefon s kompletním hudebním albem

„Nabídka celé desky přímo v hudebním přehrávači je dalším krokem v propojování Walkman mobilů s hudbou. Fanoušci navíc ocení i obsah telefonu ve stylu jejich oblíbené zpěvačky včetně schématu a vyzváněcích melodií,“ říká Dagmar Zweschperová, marketingová ředitelka české pobočky Sony Ericsson. „Sony Ericsson W200i klade stejně jako všechny mobilní telefony s logem Walkman důraz na parametry podstatné pro kvalitní přehrávání hudby – je snadno ovladatelný, má kvalitní zvuk, dlouhou výdrž baterie a dostatečnou kapacitu paměti,“ dodává.
W200i je cenově dostupný telefon vybavený plnohodnotným hudebním přehrávačem Walkman. S W200i lze přehrávat hudbu až 18 hodin na jedno nabití baterie a telefon je dodáván s 128MB paměťovou kartou Memory Stick Micro™. O snadný převod hudby z počítače do telefonu se postará dodávaný software Disc2Phone. Hudební přehrávač lze spustit stiskem jediného tlačítka. Walkman mobil W200i má v balení stereo sluchátka s funkcí Bass Reflex, která zvyšuje kvalitu zvuku přehrávané hudby.
Při koupi mobilního telefonu Sony Ericsson W200i a registraci na internetových stránkách www.sonyericsson.cz nebo na zákaznickém centru získá zákazník navíc přenosné reproduktory MPS-70 jako dárek. Akce platí do 31. srpna 2007 nebo do vyčerpání zásob.*
Kapesní reproduktory MPS-70 jsou díky své nízké hmotnosti a malým rozměrům snadno přenosné a přitom výkonné. Jejich připojením k Walkman mobilu Sony Ericsson uživatel získá kvalitní stereo zvuk a může snadno přehrávat hudbu uloženou v telefonu. Reproduktory jsou vybavené FM anténou pro zlepšení radiového příjmu a jsou napájené přímo z mobilního telefonu – hudbu tak lze poslouchat opravdu kdekoliv.

* Oficiální pravidla jsou k dispozici na internetových stránkách společnosti Sony Ericsson.