Canon černobílá multifunkční zařízení

5. 6. 2007 08:28    Rubrika: Tiskové zprávy

Multifunkční zařízení iR5055/N, iR5065/N a iR5075/N se liší rychlostí tisku, která dosahuje 55, 65 a 75 stran za minutu. Mezi vlastnosti, které zvyšují produktivitu práce, patří rychlé zahájení tisku, podpora oboustranného tisku či jednoprůchodové oboustranné skenování s rychlostí až 100 zpracovaných obrazů za minutu. Užitnou hodnotu multifunkčních systémů iR50xx/N zvyšuje podpora širokého spektra kompletačních funkcí včetně skládání dokumentů pro snadné vkládání do obálek.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


„Při výběru tiskových systémů se zákazníci orientují nejen podle přímých nákladů na tisk a výkonu, ale stále častěji zvažují i další aspekty," vysvětluje Petr Jetel, produktový manažer CBS. „Dnes představené stroje nabízejí vysoký výkon i nízké provozní náklady, ale navíc poskytují svým uživatelům vyšší úroveň bezpečnosti a pomáhají jim snižovat spotřebu elektrické energie."
Canon iR5055/N, iR5065/N a iR5075/N odpovídají požadavkům na zajištění důvěrnosti informací. Pro zamezení neoprávněného přístupu k citlivým dokumentům jsou tisková data přenášena na tiskárnu v šifrované podobě, kryptografické metody používají nová zařízení také pro uchování citlivých dokumentů na integrovaném pevném disku. Při odstranění dokumentu z disku dojde k několikanásobnému přepsání disku náhodnými daty, aby případný útočník nemohl chráněná data obnovit a dešifrovat.

Zařízení řady iR50xx/N nabízejí také funkci PDF security, která pro práci s dokumenty vyžaduje digitální podpis oprávněného uživatele a pomáhá určit, na kterých zařízeních byly důvěrné dokumenty skenovány. Zároveň pomocí vodoznaků informuje odpovědné osoby o skutečnosti, že dokumenty byly kopírovány.
Při rozhodování o nákupu tiskových strojů se podniky stále více zaměřují na jejich vyvážené nasazení. Zařízení Canon řady iR50xx vycházejí této podnikové strategii vstříc. Všechny stroje barevné i černobílé stroje této řady jsou kompatibilní s různými softwarovými nástroji pro řízení práce s dokumenty v čele se systémy uniFLOW Output Manager a eCopyTM ShareScan .
Instalace a správa strojů iR5055/N, iR5065/N a iR5075/N je snadná díky intuitivnímu webovému rozhraní a podpoře online služby Canon e-Maintenance, která zajišťuje vzdálenou správu tiskové infrastruktury a zajišťuje rychlou reakci na případné nedostatky.
Multifunkční zařízení iR5055/N, iR5065/N a iR5075/N splňují současné ekologické normy – vyznačují se krátkou zahřívací dobu, nízkou spotřebu energie a automatickým přechodem do úsporného režimu. Splňují rovněž nařízení směrnice RoHS Evropské unie (Směrnice o používání nebezpečných látek v elektrických a elektronických zařízeních) a nesou označení mezinárodního programu Energy Star.
Multifunkční systémy Canon iR5055/N, iR5065/N, iR5075/N jsou na evropském trhu dostupné od 1. června 2007.

Tiskové zprávy

Diskuse