Skype - promo akce na SMS

5. 6. 2007 14:17    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Skype dnes oznámila, že dočasně snižuje cenu SMS poslaných přes Skype™ na polovinu. To znamená, že posílání SMS zpráv přes Skype z PC nebo z Macu je velmi jednoduché, šikovné, praktické – a nyní opět také daleko levnější.

V rozhodnutí zopakovat nabídku utvrdil společnost úspěch podobné týdenní nabídky z minulého měsíce, která vedla k významnému nárůstu objemu poslaných SMS zpráv přes Skype. Spolu s tím Skype rozšířil seznam cílových zemí, do kterých mohou být ‘SMS zlevněné na polovinu’ posílány právě teď.

Mezi 4. a 10. červnem 2007 bude uživatelům Skypu kdekoli na světě, kteří posílají SMS zprávy adresátům do následujících 15 zemí – Austrálie, Rakouska, Belgie, České republiky, Estonska, Irska, Korejské republiky, Ruska, Jižní Afriky, Španělska, Švédska, Tchaj-wanu, Thajska, Velké Británie a USA – účtována polovina běžné sazby. Více informací o akční nabídce Skypu SMS za poloviční cenu najdete zde: http://www.skype.com/intl/cs/campaigns/halfprice/

„Měli jsme tak výbornou odezvu od našich uživatelů, že jsme se tento měsíc rozhodli zahrnout ještě více zemí do akční nabídky Skypu SMS za poloviční cenu ,” říká Stefan \xD6berg, generální ředitel a viceprezident telekomunikací pro společnost Skype. „Jak narůstá komunita Skype, uživatelé začínají plně využívat výhody řady komunikačních kanálů, které jsou dostupné přes Skype. Těží z možnosti posílat rychle a jednoduše SMS zprávy svým přátelům, rodině a spolupracovníkům, ať jsou kdekoliv na světě, a to vše z pohodlí své klávesnice.“

Více informací o Skype SMS sazbách do všech destinací můžete najít na stránkách skype.com/products/skypesms/rates.