Lexmark - barevné laserové multifunkční tiskárny

6. 6. 2007 08:42    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Lexmark dnes představila zcela novou řadu barevných laserových multifunkčních produktů, aby pomohla podnikům dokázat víc s pomocí barev.

Lexmark - barevné laserové multifunkční tiskárny

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

“Přední světové společnosti využily výhody vylepšených procesů a snížení nákladů s černobílou multifunkční technologií Lexmark, která získala řadu ocenění,” uvedl Paul Rooke, výkonný viceprezident společnosti Lexmark a prezident divize Tiskových řešení a služeb. “S těmito novými produkty mají zákazníci více možností, jak využít kvalitní barevný tisk společně s dalšími funkcemi jako je skenování, kopírování a faxování a to vše z jednoho zařízení.”

Řada nových barevných laserových multifunkčních zařízení společnosti Lexmark nabízí pět produktů: Lexmark X782e, X940e a X945e pro pracovní týmy a Lexmark X500n a X502n pro malé podniky a jednotlivé uživatele.

Lexmark X782e, X940e, X945e
Tyto zařízení přináší vynikající kvalitu tisku a charakteristicky spolehlivý výkon, který vychází vstříc požadavkům zaneprázdněných pracovních týmů. Zákazníci mohou využít tyto tahouny mezi tiskárnami pro barevný tisk široké palety dokumentů, včetně tisku na neobvyklá média jako jsou tvrdé kartóny a plastové štítky a speciální papír, jako je venkovní papír odolný proti počasí a vyblednutí barev a také velkoformátové plakáty. Zákazníci mohou také ušetřit čas a peníze využitím těchto zařízení k tisku brožur, vývěsek a směrových tabulí.

Všechna tato zařízení nabízí nadstandardní barevné dotykové rozhraní eTask, které může být nastaveno pro zjednodušení komplikovaných procesů do jednoho stisknutí ikony. Toto rozhraní přináší specifická řešení pracovních problémů a pomáhají zákazníkům vylepšovat procesy založené na práci s papírem a to především v oblastech jako je obchod, bankovnictví, zdravotnictví, politika, výroba a vzdělávání.

Například v oblasti bankovnictví pomohla společnost Lexmark zákazníkům vyvinout řešení, které zjednodušilo proces žádosti o půjčku. Nyní stačí jedna ikona na rozhraní Lexmark eTask a čas potřebný k uzavření půjčky se snížil z dní na hodiny. Banka využívá toto zařízení také k tisku profesionálních barevných brožur a letáků, což pomáhá k dalšímu zvyšování obratu banky a to vše jen díky nové řadě barevných laserových multifunkcí Lexmark.

Zařízení Lexmark X782e tiskne rychlostí až 33 stran za minutu barevně a 38 černobíle. Zařízení Lexmark X940e nabízí rychlost tisku až 30 stran za minutu barevně a 40 stran černobíle. Pro zákazníky, kteří potřebují ještě větší výkon, tiskne zařízení Lexmark X945e rychlostí až 40 stran za minutu barevně a 45 stran černobíle. Zařízení X940e a X945e tisknou od malých formátů až po formát A3 a mají také možnost dokončování jako je skládání a kompletace.

Doporučená koncová cena Lexmark X782e je 89 990 Kč bez DPH*
Doporučená koncová cena Lexmark X940e je 249 990 Kč bez DPH*
Doporučená koncová cena Lexmark X945e je 294 990 Kč bez DPH*

Lexmark X500n a X502n
Pro menší podniky a pracovní týmy poskytují stolní barevné multifunkční laserové tiskárny Lexmark X500n a X502n ohromující kvalitu, rychlost a funkce. Obě zařízení jsou ideální pro podniky, které chtějí ušetřit peníze sloučením více zařízení a které potřebují cenově dosažitelný, vysoce kvalitní barevný tisk, kopírování a skenování. Zařízení Lexmark X500n nabízí tisk, kopírování a skenování a nejlepší cenu ve své třídě** při rychlosti tisku až 8 stran za minutu barevně a 31 stran černobíle. Má nejrychlejší procesor a nejnižší čas na tisk první strany ve své třídě**. Pro zákazníky, kteří často kopírují mnohostránkové barevné dokumenty obsahuje zařízení X500n také automatický podavač dokumentů na 35 listů, který umožňuje barevně kopírovat až dvakrát rychleji než konkurenční zařízení. Zařízení Lexmark X502n nabízí navíc faxové funkce.

Doporučená koncová cena Lexmark X500n je 12 490 Kč bez DPH*
Doporučená koncová cena Lexmark X502n je 17 590 Kč bez DPH*

* Všechny uvedené ceny jsou běžné koncové ceny v korunách.
** Třídou zařízení X500n je myšlena třída třífunkčních laserových multifunkcí v ceně nižší než 12 500 Kč*.
Veškeré ceny, funkce, specifikace a schopnosti mohou být změněny bez předchozího upozornění.

Tiskové zprávy

Diskuse