Nové barevné laserové tiskárny Lexmark

6. 6. 2007 08:50    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Lexmark dnes představila tři nové řady barevných laserových tiskáren, které mají pomoci zákazníkům ušetřit čas a peníze tím, že mohou sami tisknout dokumenty v profesionálních barvách.

Nové barevné laserové tiskárny Lexmark

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Řady barevných laserových tiskáren Lexmark C780n, C782n a C935dn jsou navrženy pro podnikové pracovní týmy, které potřebují přístup k technologii vysoce kvalitního, stálobarevného tisku.

“Barvy mohou mít ohromný vliv na podnikání, ale pro zákazníky může být jejich širší využití drahé, zvláště jestliže své dokumenty nechávají vytisknout v copy centru či tiskárně,” uvedl Paul Rooke, výkonný viceprezident společnosti Lexmark a prezident divize Tiskových řešení a služeb. “Tyto nové tiskárny nabízí zákazníkům flexibilnější a efektivnější způsob, jakým mohou dosáhnout stejných výsledků, aniž by překročili svůj rozpočet.”

S rozsáhlými možnostmi práce s médii a vynikající tiskovou kvalitou mohou řady tiskáren C780n, C782n a C935dn pomoci klientům zapojit barvy snáze do svého podnikání. Tyto nové tiskárny mohou být použity pro cokoliv od tisku barevných log na hlavičkový papír a samolepek na podporu povědomí o firmě až po pomoc se zvýšením produktivity v maloobchodě díky tisku barevných fotografií všech produktů na reklamní letáky. Tyto tiskárny jsou schopné tisknout na netypická média jako je tvrdý karton, stejně jako tisk pozvánek a nadměrných plakátů, a mohou být také použity pro neobvyklé aplikace, jakou je např. tisk barevných fotografií pacientů na nemocniční náramky pro zvýšení bezpečí pacientů.

Lexmark Color Care
Tyto produkty nabízí cenově výhodnou alternativu tisku barevných dokumentů, ale také obsahují technologii Lexmark Color Care, která pomáhá kontrolovat použití barev a náklady na barevný tisk i v běžném kancelářském provozu. Například správci sítě mohou kontrolovat na každém zařízení, kteří zaměstnanci mají přístup k barevnému tisku, aby si byli jisti, že barvy jsou používány jen v nutném případě. Zákazníci také mohou využít jedinečné nástroje, jako je např. coverage estimator, který pomáhá zákazníkům počítat přibližné náklady na tisk jednotlivých tiskových úloh, takže mohou určit cenově nejvýhodnější způsoby tisku rozsáhlých úloh.

Řada barevných laserových tiskáren Lexmark C780n se vyznačuje rychlostí tisku až 29 stránek za minutu barevně a až 33 černobíle. Řada Lexmark C782n je vytvořena pro zákazníky, kteří potřebují vyšší rychlost tisku a možnosti dokončování, jako je sešívání dokumentů nebo chtějí možnost rozšíření na multifunkční zařízení. Lexmark C782n tiskne rychlostí až 33 stránek za minutu barevně a 38 černobíle. Série barevných laserových tiskáren Lexmark C935dn otevírá zákazníkům přístup k ještě rychlejšímu tisku až 40 stran za minutu barevně a 45 černobíle, nabízí tisk na papír velikosti A3 nebo tisk malých formátů a ještě více výstupních možností jako děrování a vytváření brožur. Také nabízí standardní oboustranný tisk, který pomáhá zákazníkům snížit spotřebu papíru a šetřit přírodu.

Nový univerzální tiskový ovladač Lexmark
Všechny tři řady tiskáren jsou také podporovány novým univerzálním tiskovým ovladačem Lexmark, který pomáhá zákazníkům zvýšit produktivitu tím, že umožňuje snadno tisknout na mnoha produktech Lexmark s použitím stejného, intuitivního ovladače.

Doporučená koncová cena Lexmark C780n je 19 990 Kč bez DPH*
Doporučená koncová cena Lexmark C780dn je 25 490 Kč bez DPH*
Doporučená koncová cena Lexmark C780dtn je 31 890 Kč bez DPH*

Doporučená koncová cena Lexmark C782n je 31 290 Kč bez DPH*
Doporučená koncová cena Lexmark C782dn je 36 490 Kč bez DPH*
Doporučená koncová cena Lexmark C782dtn je 43 390 Kč bez DPH*

Doporučená koncová cena Lexmark C935dn je 79 990 Kč bez DPH*
Doporučená koncová cena Lexmark C935dtn je 114 690 Kč bez DPH*
Doporučená koncová cena Lexmark C935hdn je 149 990 Kč bez DPH*

* Všechny uvedené ceny jsou běžné koncové ceny v korunách.
Veškeré ceny, funkce, specifikace a schopnosti mohou být změněny bez předchozího upozornění.

Tiskové zprávy

Diskuse