BenQ uvádí na trh projektor pro domácí kino W500

11. 6. 2007 00:32    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost BenQ uvádí na český trh projektor W500 s 3LCD technologií, který je primárně určený pro fanoušky domácího kina. Projektor s rozlišením 720p je osazen BenQ firemní technologií SenseyeTM, dynamickým irisem, procesorem HQV (Hollywood Quality Video), má svítivost 1 100 ANSI lumenů a vysoký kontrastní poměr 5 000:1. Projektor bez problémů spolupracuje se širokou škálou přístrojů od konvenčních videorekordérů po nejnovější herní konzole, HD DVD a Blu-Ray přehrávače.

BenQ uvádí na trh projektor pro domácí kino W500

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

HD rozlišení ze všech zdrojů
Díky procesoru HQV konvertuje projektor W500 standardní rozlišení jako je analogové televizní vysílání na HD kvalitu videa, ale také tento obraz analyzuje a přepočítává na 1 024 pixelů pro finální HD rozlišení stejně jako nativní HD video.

Dokonalé zobrazení pohybu
BenQ W500 účinně vyhlazuje zoubkování v obraze, které se objevuje kolem hran pohybujících se objektů pomocí technologie MDDF (Multi-Dimensional Diagonal Filtering) a je schopen analyzovat čtyři políčka místo standardních dvou pro odstranění artefaktů kolem pohybujících se objektů, které vznikají při konverzi prokládaného SD videa do neprokládaného HDS videa.

Vysoký kontrast
Optická konstrukce projektoru W500 napodobuje lidské oko nastavením clony po analýze příchozího video signálu. Clona je zúžena při tmavých scénách pro dokonalou reprodukci černé barvy a jemných detailů, zatímco při jasných scénách je clona rozšířena pro maximální světelný výstup a větší dynamický rozsah.

Precizní reprodukce barev
Projektor W500 dosahuje skvělé věrnosti barev díky zpracování každého barevného kanálu z video vstupů zvlášť, při aplikaci hodnoty jasu přímo při vykreslování videa. A co víc, projektor je schopen zpracovávat plných 10 bitů barevné hloubky pro ještě větší věrnost a sytost barev.

Snadná instalace
Díky vestavěnému ovladači je velmi snadné vyhledat optimální pozici pro projekci díky posunu optiky ovladačem. W500 dále nabízí přednastavené projekční módy, jako například Kino pro filmy a Dynamický mód pro méně zatmavené prostory. AV nadšencům projektor dopřeje 3 uživatelské módy pro optimální nastavení dle jejich požadavků.

Tiskové zprávy

Diskuse