ASUS vystavuje kompletní mobilní řešení

11. 6. 2007 00:32    Rubrika: Tiskové zprávy

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, představuje revoluční mobilní kapesní produkty, které se mohou pochlubit celou řadou inovativních technologií. S cílem zvýšit uživatelům mobilní zážitky prostřednictvím snadno použitelných a praktických řešení, nové kapesní počítače či handheldy pomáhají uspokojovat všechny potřeby uživatele s využitím systému Windows Mobile 6 a 3G technologií.

ASUS vystavuje kompletní mobilní řešení

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

P526 – Rozsáhlé možnosti GPS
Funkce GPS v ASUS P526 dokáže vyznačit trasu cesty a navigovat uživatele do správného místa. Pomocí intuitivního rozhraní lze snadno zadat cíl cesty a pak sledovat směr, ujetou vzdálenost, názvy ulic a zbývající vzdálenost a dobu jízdu. Díky této užitečné satelitní navigaci se mohou uživatelé snadněji orientovat například při cestách do zahraničí. Tento inovativní komunikátor pracuje pod systémem Windows Mobile 6 Professional a umožňuje uživatelům využívat funkce Windows Live pro on-line komunikaci s přáteli na internetu, rychlé vyhledávání informací a inteligentní volbu kontaktů.

M530w – Překvapivé komunikační funkce
ASUS M530w se systémem Windows Mobile 6 Standard může poskytnout manažerům svobodu pohybu a všestrannost mobilní kanceláře. Tento výkonný chytrý telefon je vybaven QWERTY klávesnicí pro snadné a rychlé psaní textů. Inovativní funkce pro mobilní komunikaci umožňuje uživatelům kdykoli a kdekoli odesílat a přijímat zprávy a získávat potřebné informace pro závažná a kvalifikovaná obchodní rozhodnutí. Největší výhodou Windows Mobile 6 Standard je zjednodušení použití funkce ActiveSync, která zajišťuje synchronizaci a přenos dat mezi telefonem a počítačem. I v případě ztráty telefonu je tak možné přenést data do jiného telefonu a ušetřit čas a námahu s opětovným zadáváním dat.

P735 – Kompletní integrace 3G
ASUS P735 dovoluje uživatelům plně využívat možnosti mobilních sítí třetí generace (3G) a integruje síťovou konektivitu, videokonference, multimediální aplikace a mnoho dalších užitečných manažerských funkcí. S P735 budou mít uživatelé na libovolném místě zeměkoule neustále přístup k informacím potřebným pro kvalifikované obchodní rozhodování a zároveň mohou mít během cestování plně pod kontrolou také svůj osobní život. Inovativní manažerské funkce, jako je například Business Card Recognition, Meeting Planner a Remote Presenter rozšiřují možnosti využití o skenování a ukládání informací z vizitek přímo do seznamu kontaktů, převody času mezi třemi časovými pásmy pro usnadnění plánování schůzek a dálkové Bluetooth ovládání powerpointových prezentací uložených v notebooku.

Tiskové zprávy

Diskuse