Computex 2007: ASUS představuje špičková herní řešení

11. 6. 2007 00:32    Rubrika: Tiskové zprávy

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, vystavuje na Computexu 2007 herní řešení, která obsahují nejpokročilejší a exkluzivní technologie pro uspokojení rostoucích požadavků zkušených uživatelů na extrémní herní výkon.

Computex 2007: ASUS představuje špičková herní řešení

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

ROG Blitz Extreme – Radikální inovace pro extrémní herní výkon
Nová základní deska ASUS ROG Blitz Extreme obsahuje několik exkluzivních funkcí, které jsou velkým přínosem pro herní výkon. Díky revolučnímu systému chlazení Fusion Block System bude možné používat hybridní odvod tepla, který doplňuje konstrukci s heatpipes známou z ROG o možnost snadného připojení vodního chlazení. Jde o dosud nejuniverzálnější, nejúčinnější a nejdokonalejší systém chlazení základních desek. Deska Blitz Extreme je vybavena také unikátní technologií Crosslinx, která používá speciální obvod pro optimalizaci využití sběrnice PCIe, kterou rozděluje na 8 + 8 linek. To zajistí vyšší grafický výkon při použití 2 grafických karet než klasické řešení 16 + 4 linky. Technologie 2-Phase DDR a Voltminder LED umožňují dosáhnout vyšších frekvencí paměti a tím také vyššího výkonu při zachování životnosti součástí.

L1N64-SLI WS – Pro nejvyšší výkonnostní požadavky
Základní deska ASUS L1N64-SLI WS je dodávána ve dvou verzích, které přináší uživatelům extrémně výkonné řešení. PCI-X verze základní desky poskytuje vysokou rychlost a širokou škálu vstupů/výstupů pro maximální kompatibilitu s okolím, zatímco verze Quad PCI-E Graphics podporuje až 4 VGA karty a 8 monitorů pro extrémní nároky na zobrazování informací. Tato řada základních desek pro pracovní stanice podporuje jeden nebo dva procesory s až čtyřmi jádry, takže na desce může současně běžet až 8 jader. Co se týká ukládání dat, ASUS L1N64-SLI WS podporuje 8–13 SATA 3,0Gb/s portů, 10–12 USB portů a 2 1394 porty. Tato bohatá nabídka umožňuje zvolit nejlepší řešení pro využití v pracovních stanicích.

Série P5K3/P5K - Zvyšuje rychlost paměti až o 90,6%
Pro dosažení maximálního výkonu pro 3D grafiku a jiné paměťově náročné aplikace využívá série základních desek ASUS P5K3/P5K exkluzivní technologii Super Memspeed, která úspěšně probouzí skutečný potenciál DDR3 pamětí. Tato inovativní technologie dosahuje maximálního výkonu systému odstraněním úzkého hrdla při přetaktování CPU i paměti. Série základních desek P5K3/P5K je vybavena také funkcí AI Slot Detector, která pomocí LED na desce indikuje, zda jsou nainstalované PCIe/PCI karty správně zapojeny do svých konektorů, a funkcí AI Gear2, která umožňuje volit podle potřeby profily pro nastavení frekvence a napětí jádra CPU pro dosažení maximálního výkonu systému anebo minimální hlučnosti a spotřeby energie.

M3A32-MVP Deluxe – Připravena na AMD Quad Core
M3A32-MVP Deluxe je první základní deska, která plně podporuje nastupující technologii AMD Quad Core. Využívá nejnovější technologii systémové sběrnice HyperTranportTM Technology 3.0, která je 2,6krát rychlejší než dosavadní řešení a je v současnosti nejvýkonnější systémovou sběrnicí u PC. Podporou nejnovějšího rozhraní PCI-E 2.0 pro grafická řešení využívající dvojici 16 linek přináší tato základní deska vynikající 3D výkon a dvojnásobnou rychlost přenosu dat. Obsahuje také unikátní funkce ze skupiny ASUS AI Lifestyle, například Quiet Thermal Solutions, Crystal Sound a EZ DIY, které zvyšují pohodlí uživatele při práci s počítačem.

AquaTank 2 - Spojuje herní styl a mimořádně účinné chlazení
ASUS AquaTank 2 je nový vodní chladič grafických karet, který splňuje požadavky hráčů a dalších uživatelů graficky náročných aplikací. Je určen pro chlazení dosud nejdokonalejší vysoce výkonné karty ASUS EAH2900XT s minimálním hlukem a maximálním účinkem. Zcela nový design s kombinací červené a černé barvy je nejen esteticky přitažlivý, ale lepší konstrukce chladiče napomáhá také účinnějšímu rozptylování tepla.

PG221 – Ideální herní monitor pro PC a videohry
ASUS PG221 je 22" širokoúhlý LCD monitor, který vyniká stylovým průmyslovým designem a vysokou kvalitou obrazu. Má rozlišení WSXGA+ 1680 x 1050 pixelů a kontrast řízený funkcí ASUS Smart Contrast Ratio dosahuje hodnoty 2000:1. Monitor je vybaven technologiemi ASUS Color Shine a Trace Free pro zvýšení sytosti barev, jasně ohraničené obrysy a zrychlenou odezvu 2 ms při přechodu mezi odstíny šedé barvy (gray-to-gray). To vše se podílí na plynulém a vysoce kvalitním zobrazování videa i statických obrázků.

Monitor podporuje širokou škálu vstupních rozhraní včetně VGA, DVI (HDCP), kompozitního, S-Video a komponentního (YPbPr, až do 1080i/p) a může spolupracovat s počítači, herními konzolami, digitálními fotoaparáty, přehrávači DVD, set-top boxy, videokamerami, přehrávači MP3, atd.

LS201 přináší štíhlý elegantní vzhled s působivým světelným efektem
ASUS LS201 je ultratenký LCD monitor s exkluzivním vzhledem a vynikající funkčností. Tento vítěz ceny Reddot Product Design Award 2007 má displej se speciálním lesklým a velmi tvrdým povrchem, který je odolný proti poškrábání. Technologie ASUS Smart Contrast Ratio poskytuje vysoký stupeň kontrastu 2000:1 a dynamicky upravuje poměr mezi černou a bílou, čímž vytváří ostřejší a plastičtější obraz. Unikátní a efektní „Light-in-Motion“ na vybroušeném hliníkovém podstavci decentně osvětluje okolí a má uklidňující účinek.
LS201 je vybaven také technologií ASUS Splendid Video Intelligence, která umožňuje vybírat z 5 režimů úpravy obrazu a 3 odstínů pokožky, a je certifikován pro Windows Vista™ Premium.

MW221C – Zářivý obraz přináší více barev do života
MW221C je 22" širokoúhlý lesklý LCD monitor s poměrem stran 16:10 pro snadné a pohodlné sledování obrazu. Na jeho velkou plochu se vejdou 2 strany formátu A4 ve skutečné velikosti. Inovativní technologie Trace Free poskytuje doby odezvy 2 ms, což je nejlepší hodnota mezi srovnatelnými 22" monitory. Díky tomu je odstraněn problém rozmazávání obrazu a vytváření stop při zobrazování rychlého pohybu. MW221C dokáže podporovat také HDCP pro vstup digitálního signálu přes rozhraní DVI a je certifikován pro Windows Vista™ Premium. Exkluzivní funkce ASUS Splendid™ Video Intelligence nabízí 5 přednastavených videorežimů a 3 volby odstínu kůže pro realističtější obraz. Vestavěné stereo reproduktory a výstup pro sluchátka umožňují vychutnat si s MW221 nejen špičkový obraz, ale také kvalitní zvuk.

ASUS na výstavě Computex 2007
Pro více detailů, prosím, navštivte společnost ASUS ve dnech 5. až 9. června na jejím stánku F185 – F232 v hale 2.

Více informací o produktech společnosti ASUS naleznete na webových stránkách společnosti www.asus.com nebo http://cz.asus.com

Tiskové zprávy

Diskuse