Belkin Kabel z XP na Vista

10. 6. 2007 20:57    Rubrika: Tiskové zprávy

Z důvodu problémů některých svých uživatelů se společnost Belkin rozhodla pozastavit prodej své soupravy určené pro stěhování dat a důležitých systémových nastavení ze současných operačních systémů do nového prostředí Windows Vista.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Belkin, oblíbený specialista na propojování zařízení výpočetní techniky i spotřební elektroniky všeho druhu a vyhledávaný dodavatel širokého portfolia příslušenství pro notebooky a přenosné přehrávače, dnes ohlásila pozastavení prodeje své stěhovací soupravy pro nový operační systém Windows Vista. Reaguje tak na potíže některých svých uživatelů s přiloženým softwarem v lokalizovaných verzích operačního systému.

Stěhovací souprava se skládá ze speciálního kabelu pro spojení dvou počítačů prostřednictvím USB 2.0 portů a doplňkového softwaru, jehož úkolem je pomocí kabelu přestěhovat data a důležitá systémová nastavení ze stávajícího počítače s operačním systémem Windows XP do nového počítače s prostředím Windows Vista tak, aby uživatel tuto práci zvládnul bez zdlouhavého vypalování datových CD a opětovného nastavování již funkčních a vytvořených systémových nastavení. Právě přiložený software se stal zdrojem potíží některých uživatelů, neboť ve stávající dodávané verzi není schopen pracovat v lokalizovaném neanglickém operačním systému.

Společnost Belkin se proto rozhodla až do vyřešení vzniklého problému pozastavit prodej uvedené stěhovací sady pro Windows Vista, nabízené pod produktovým číslem F5U258ea. Současně se velmi omlouvá všem svým uživatelům, kterých se zmíněná chyba dotkla, a žádá je touto cestou o kontaktování technické podpory na telefonním čísle +420 239 000 406, kde s nimi bude vyřešen postup vrácení zmíněného nefunkčního produktu.

Tiskové zprávy

Diskuse