BenQ - laserová myš L300

12. 6. 2007 12:40    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost BenQ uvádí na český trh první laserovou myš za vynikající cenu. Myš je osazena profesionálním laserovým senzorem s vysokým rozlišením 1600 DPI a obvyklými tlačítky pro snadný pohyb na internetu. Ergonomické zpracování těla myši a skvělý vzhled z ní dělá ideálního společníka na cesty. L300 je výtečným polohovacím zařízením nejen pro hráče, ale i profesionály vyžadující maximální přesnost. V balení myši L300 je přiložen adaptér pro PS/2 připojení, takže je možné používat myš i na starších počítačích.

BenQ - laserová myš L300

Profesionální laserová technologie
Profesionální laserová technologie myši L300 umožňuje přesné přenesení polohy myši na jakémkoliv povrchu, kde mají standardní optické myši většinou problémy, a poskytuje tak svým uživatelům větší komfort obsluhy a mobility.

Vysoké rozlišení 1600 DPI
Myš L300 nevyžaduje po připojení k počítači žádnou softwarovou instalaci a senzor s vysokým rozlišením 1600 DPI pro snadné ovládání myši na jakémkoliv povrchu z ní činí jedinečného společníka pro profesionály na cestách.

Stylový a přívětivý design
Aerodynamický design vytváří z myši L300 stylový doplněk pro uživatele notebooků. L300 v sobě snoubí ergonomii a styl pro maximální komfort pravorukých uživatelů.

Tlačítka pro snadný pohyb na internetu
Tlačítka zpět a vpřed usnadňují a urychlují pohyb na internetu.

Specifikace:
Počet tlačítek: 5 (včetně rolovacího kolečka a 2 tlačítek pro internet)
Rozměry: 61,7 mm (š) \xD7 114,5 mm (d) \xD7 36,5 mm (v)
Optické rozlišení: 1600 DPI
Rozhraní: USB