BenQ - digitální fotoaparát X725

12. 6. 2007 12:44    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost BenQ uvádí na český trh digitální fotoaparát X725 jako nástupce oceňovaného a oblíbeného modelu X720. X725 je osazena 3\xD7 optickým zoomem pro snímání fotografií i videa, smc Pentax optikou (Super Multi-Coating), 1/2,5palcovým CCD snímačem a jasným 2,5“ LCD displejem. BenQ X725 využívá stejného designu jako předchůdce X720 a je vestavěn v pouzdře z nerezové oceli o tloušťce pouhých 12,5 mm.

BenQ - digitální fotoaparát X725

Digitální fotoaparát X725 využívá při snímání vylepšený systém S.S.F. (Super Shake-Free), který efektivně bojuje proti rozmazaným snímkům nebo videu. Dále X725 umožňuje snímání snímků v citlivosti ISO až 1 600 a při snímání videa až 4 000, takže usnadní fotografování a natáčení videa rychle se pohybujících objektů nebo při nepříznivých světelných podmínkách.

X725 mimo jiné nabízí 29 scénických módů pro snadné a rychlé nastavení, stejně tak jako podporu funkce PictBridge pro přímý tisk fotografií bez počítače. X725 má vestavěnou paměť 12 MB a podporuje SD karty do velikosti 4 GB.

Fotoaparát BenQ X725 je dostupný ve třech barevných provedeních: černá, perleťová a stříbrná.